Liesbeth van Duijn is de oprichter van Nederland Slank. Haar missie is om Nederland slank en gezond te maken. Wij spraken met Liesbeth over haar missie, doel en natuurlijk over de methode die zij gebruikt. Liesbeth is van oorsprong diëtiste. Liesbeth merkte al snel op dat bijna niemand het resultaat behaalde met een voorgeschreven dieet. Daarnaast viel het haar ook op dat veel mensen kampten met gezondheidsproblemen en dat iedereen na het afvallen weer snel op het oude gewicht terugkwam. Als diëtiste kampte ze zelf ook met het dit probleem. De gebruikelijke methoden hielpen ook bij haar niet.

De invloed van je hormonen op je gezondheid
Nadat Liesbeth jarenlang kapitalen uitgaf terwijl ze tegen haar overgewicht besloot ze op zoek te gaan naar een oplossing. Ze nam contact op met artsen uit verschillende disciplines en ging studies onderzoeken en uitproberen om zodoende er achter te komen wat nu echt helpt. Al gauw kwam ze er achter wat voor invloed je hormonen op je gezondheid hebben. Op basis van al haar kennis heeft zij een eigen afslankprogramma in gebruik; Nederland Slank. Dit dieet programma heeft zich al 20 jaar wetenschappelijk bewezen. Het programma zorgt voor snel gewichtsverlies op een verantwoorde wijze. De begeleiders binnen dit dieet zijn orthomoleculair geschoold. Daarom wordt het programma van Nederland Slank vaak vergoed door zorgverzekeraars.

Je hormonen in balans
Het doel van het programma van Nederland Slank is dat je hormoonhuishouding in balans wordt gebracht. Door het in balans brengen van je hormonen val je snel, blijvend én zonder hongergevoel af. Het programma van Nederland Slank is ontwikkeld is door artsen en voedingsdeskundigen. Dit programma is een resultaat uit hun onderzoek naar de hormonale disbalans binnen het menselijk lichaam. Afvallen en het hormoonstelsel hebben namelijk veel met elkaar te maken. Wanneer iemand overgewicht heeft, is de kans groot dat de hormoonbalans is verstoord. Om blijvend gewicht te verliezen is het daarom belangrijk om het evenwicht in je hormoonhuishouding te herstellen. Wanneer je dat niet doet, val je ook af maar komen de kilo’s er daarna net zo hard weer aan!

Het menselijke groeihormoon
Het menselijk groeihormoon is zo’n voorbeeld van hormonen die verstoord zijn bij overgewicht. Het menselijk groeihormoon is verantwoordelijk voor het afbreken van vet in je lichaam, aanmaken en behouden van de organen en het spierweefsel maar ook voor de elasticiteit van je huid en je geest. Dit groeihormoon wordt onder andere beïnvloed door Insuline. Insuline regelt het bloedsuikerniveau. Een verstoorde insuline-aanmaak resulteert in een laag niveau van het menselijk groeihormoon. Hierdoor wordt voedsel dat je eet omgezet in vet in plaats van energie. Door deze disbalans kom je aan en zal je blijven aankomen tot de hormoonstofwisseling weer in balans is.

De succesformule van het Nederland Slank programma is erop gericht het evenwicht tussen insuline en serotonine te herstellen. Door het bloedsuiker niveau naar beneden te brengen en daarmee de aanmaak van insuline, verbetert de aanmaak van diverse hormonen, waaronder het menselijk groeihormoon. Dit heeft als resultaat dat dit hormoon meer voorkomt in je lichaam, waardoor eten om wordt gezet in energie in plaats van in vet.

Het Nederland Slank programma bestaat uit 4 stappen:

1. Het opstellen van een persoonlijk programma
In een consult wordt er met een diëtist van Nederland Slank besproken wat jouw behoeften, wensen en problemen zijn. Ook zal er uitleg gegeven worden over het verloop van het programma. Na dit gesprek wordt er bloed afgenomen. Door het bestuderen van jouw bloedwaarden kan de diëtist precies kan zien met welke voeding jij jouw hormoonbalans kunt herstellen. Aan de hand van deze gegevens wordt een voor jou op maat gemaakt voedingsprogramma opgesteld.

2. De voorbereidingsfase
Je start met de voorbereidingsfase waarbij je lichaam wordt gereinigd en voorbereid op de strenge fase. Door deze voorbereiding zul je sneller afvallen. De voorbereidingsfase duurt 2 dagen.

3. De strenge fase
In de strenge fase is jouw voeding precies gericht op het herstellen van jouw hormoonhuishouding. Wat je mag eten verschilt per persoon, maar je hebt nog veel keuze uit verschillende soorten voedsel. Zo mag je bijvoorbeeld rood en wit vlees, vis, groente, fruit en soms ook zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Het belangrijkste van het Nederland Slank programma zijn de hoeveelheden en de combinaties. Het programma geeft namelijk precies aan wat en hoeveel je mag eten. Dit wordt over het algemeen als zeer prettig ervaren omdat je zelf niet bezig hoeft te zijn met het tellen van calorieën en je ook niet hoeft te bedenken wat je gaat eten. Tijdens deze fase kun je gemiddeld 7-12 kilo per maand afvallen. Er zijn mensen die zelfs 3 kilo per week afvallen. Met deze strenge fase ga je net zo lang door totdat je 2 kilo van je streefgewicht af bent.

4. De minder strenge fase
Dan komt de minder strenge fase. Bij de minder strenge fase ga je steeds meer toevoegen aan je eetpatroon waardoor je lichaam langzaam weer kan wennen aan meer eten. In deze fase kun je ook uitproberen welke uitwerking andere voeding op je lichaam heeft. Bij deze fase krijg je ook een voedingsadvies, echter staan er meer producten in je lijst en is het toegestaan om af en toe te sjoemelen. Deze fase zorgt ervoor dat je geen jojo-effect zult krijgen en je je gewicht zal behouden. Deze fase duurt 15 á 20 dagen. Na deze fase heb je je streefgewicht bereikt en sta je er alleen voor. Je krijgt tips en richtlijnen mee om je gewicht te behouden. Bovendien zul merken dat je niet meer zo veel wilt eten als voorheen doordat je hormonen in balans zijn. Je maag en je hormoon-productie (ook van leptine en ghreline) is dan hersteld en je zult veel sneller genoeg hebben.
Je krijgt 10 consulten verspreid over de fasen van het dieet. In deze consulten kun jij jouw vragen of ervaringen delen met een begeleider van Nederland Slank. Deze consulten zijn gewoon online, dus je hoeft er de deur niet voor uit.

Niet goed geld terug garantie
Liesbeth is zo overtuigd dat het Nederland Slank programma voor jou zal werken, dat zij het no cure no pay beleid heeft. Dit betekent dat wanneer je niet af valt met dit programma, je je geld terug krijgt. Lees ook de succesverhalen van mensen die jou voorgingen. In veel gevallen wordt het programma gedeeltelijk vergoed door verzekeraars. Bekijk hier hoeveel jouw verzekering vergoedt. Goed om te weten: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico!

Logo Nederland SlankGratis consult en €50,- korting
Wij hebben geregeld dat jij een gratis consult t.w.v. € 65,- kunt aanvragen om te kijken of dit dieet bij jou past. Vergeet niet te vermelden dat je via Choosebeauty.nl komt. Je kunt ook bellen voor meer informatie op 010 – 340 99 91. Mocht dit consult aanleiding voor jou geven om te starten met dit programma, dan geeft Liesbeth speciaal voor Choosebeauty lezers ook nog eens € 50,- korting op het Nederland Slank programma. Zet hiervoor bij aanmelding in de opmerkingen de kortingscode: Choosebeauty 2015. Na de transactie wordt dan €50,- teruggeboekt op jouw rekening.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email