Is jouw huid ook droog geworden van de vakantie? Huidverbeteraar Paula’s Choice komt met een nieuw product voor je lichaam. Paula’s Choice Resist Body Oil Spray is dé dorstlessende oase voor de droge zomerhuid.

De zomermaanden en de blootstelling aan onder andere UV-straling, zee- en chloorwater maken de huid vaak dikker, doffer, valer en vooral droger. Paula’s Choice Resist Body Oil Spray zorgt ervoor dat de lichaamshuid van top tot teen intensief wordt gevoed, verzacht, geregenereerd en gehydrateerd. De antioxidantrijke bodyolie in sprayvorm voor een zijdezachte en gezonde lichaamshuid

De Resist Body Oil Spray van Paula’s Choice voedt en verwent jouw lichaamshuid van top tot teen. Deze rijke bodyolie in sprayvorm zorgt voor een huid die zijdezacht aanvoelt en die langdurig intensief gehydrateerd blijft. De body oil spray is verrijkt met antioxidanten en hoogwaardige plantaardige oliën zoals jojoba, saffloer, pruim, teunisbloem, borago en rozenbottel. De formule bevat tevens verzachtende werkstoffen die een droge, ruwe huid direct verbeteren en weer comfortabel laten aanvoelen. De spray is gemakkelijk te gebruiken en doet zijn werk vanuit alle richtingen, hult jouw huid in een zijdeachtig verzorgingslaagje, zonder glibberig of olieachtig aan te voelen.

De Resist Body Oil Spray kan ook op het gezicht worden gebruikt, bij een normale tot (zeer) droge gezichtshuid. Spray niet direct op je gezicht, maar spuit wat van het product in de handpalm en breng het product met de schone vingertoppen van de andere hand op het gezicht aan. Paula’s Choice Resist Body Oil Spray kan ook veilig rondom de ogen worden gebruikt.

De nieuwe Resist Body Oil Spray is geschikt voor alle huidtypen, maar is een weldaad voor met name een droge tot zeer droge huid met rimpels. De spray is ook ideaal voor het behandelen van een jeukende, rode lichaamshuid die last heeft van eczeem.

De combinatie van verzachtende werkstoffen en plantenoliën in deze body olie spray is zeer geschikt voor het voeden van de huid en het herstellen van de beschermende huidbarrière. Als door eczeem aangedane huiddelen worden behandeld met dit product, kan jeuk en huidirritatie aanzienlijk verminderen.

Paula’s Choice Resist Body Oil Spray is vanaf nu verkrijgbaar.
Prijs: € 27,90/118 ml

bestellen

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email