De lente is begonnen. De bomen worden groen, de bloemetjes springen open en het zonnetje schijnt. Wij worden hier helemaal happy van en Clinique ook. Ze lanceren namelijk een lente parfum, genaamd Clinique Happy in Bloom.

Bij de lente horen pure geuren die een hernieuwde energie geven. Deze twee thema’s staan centraal in Clinique’s limited edition Clinique Happy in Bloom. De frisse, bloemige geur wekt de illusie van een frisse lenteochtend vol met bedauwde bloemen. Fans van de klassieke Happy zullen zeker ook vertederd worden door deze Happy in Bloom. Het hart van het originele parfum werd namelijk opgefrist met sprankelende en waterachtige noten die het een lentegevoel geven.

Happy Bloom

Clinique Happy in Bloom is een frisse, bijna ijzige bloemengeur die opent met noten van gele pruim, een cocktail van bevroren fruit en waterachtige groene noten die de frisse top afmaken. Muguet, witte freesia en het mimosa-akkoord uit de originele geur Happy zorgen voor de bloemige toets. Transparante amber en wit hout geven tot slot diepte aan de geur met een natuurlijke vrouwelijke zachtheid.

Prachtige pastelkleurige tulpen sieren de flacon van Happy in Bloom. Ze geven uitdrukking aan het gevoel dat de wereld plotseling in bloei staat.

Deze limited edition Happy in is verkrijgbaar vanaf eind april
Adviesprijs: € 35.50 (30 ml)

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email