Gezicht Sun Face Bruin Zonder Zon

 
Chanel - Precision Soleil Identite
Deze verzorgende bruin zonder zon is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en bevat SPF 8. De zelfrbuinende verzorging zorgt voor een gezonde teint en een gehydrateerde beschermde huid.
Prijs Indicatie: 29.95
10.0


Lancaster - Infinite Bronze Face Bronzer SPF 6
Lancaster infinite bronze face bronzer spf 6 zorgt voor een natuurlijk zacht gebruinde teint.
Prijs Indicatie: 19.00
8.3


Sur Plus - Pigmentbruin Crème
Totale egalisering van gezicht! Sur Plus Pigmentbruin crème zorgt voor totale egalisering van het gezicht en de benen! Het maskeert lichte of juist donkere plekjes op de huid, acne, donkere vlekken om de ogen en zelfs spataderen. Bovendien zijn aan Sur Plus Pigmentbruin crème de extracten van hamamelis en paardekastanje toegevoegd, waardoor de huid steviger wordt en er strakker en ...
Prijs Indicatie: 16.95
Lancome - Flash Bronzer Gel Visage Ensoleillant
Deze zelfrbuinende gel is ideaal voor de huid die meteen naar een zonnig tintje verlangt. De zelfbruinende, subtiel glinsterende gel-crème bevat SPF 15 en laat de huid stralen.
Prijs Indicatie: 31.95
Yves Rocher - Bronze Nature Liftende Zelfbruiner
Deze liftende zelfbruiner bevat het extract van de tiaré-bloem, dit zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en verbetert de huidstructuur. Deze zelfbruiner geeft dus niet alleen je gezicht een goudbruine teint maar verbetert ook de huidstructuur en heeft een onmiddellijk liftend effect.
Prijs Indicatie: 12.50
Yves Rocher - Bronze Nature Hydraterende Verzorging
Deze gezichtsverzorging is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De huid wordt steeds bruiner en daarnaast wordt de huid gehydrateerd en verzacht door het extract van de tiaré-bloem. Voor een huid die straalt van gezondheid.
Prijs Indicatie: 9.90
Loreal Paris - Dermo Expertise Sublime Bronze Face
Deze zelfbruinende lotion voor het gezicht laat de huid direct stralen en geeft een goudbruine teint. Voortaan hoef je niet meer uren te wachten voordat het effect zichtbaar is op de huid. De zelfbruining zorgt voor een gebruinde, gehydrateerde, en stralende huid.
Prijs Indicatie: 15.95
Clarins - Concentrée Teinte Auto-Bronzant
De zomer in een flacon! Deze zelfbruiner is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en decolleté en geeft meteen bij het aanbrengen een frisse teint. Een gebruinde teint mooier dan de zon het zelf had gedaan. De zelfbruiner zorgt voor een superzachte huid dankzij aloë.
Prijs Indicatie: 26.00
Garnier - Skin Naturals Face Summer
Deze hydraterende crème zorgt een zomerse teint in het gezicht. De verzorging geeft een natuulijke en prachtige zomerteint het hele jaar door. De zelfbruinende crème hydrateert de huid twaalf uur.
Prijs Indicatie: 9.91
Collistar - Self Tan Cream for Face
Deze vochtregulerende en beschermende zelfbruinende crème zorgt voor een natuurlijk gebruind effect en is speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. De zelfbruiner geeft een prachtige gebruinde look, werkt vochtregulerend en beschermend en gaat rimpels tegen. De crème bevat het super vochtregulerende hyaluronzuur en sorbitol, vitamine A en E i.v.m. anti-huidveroudering eigenschappen en UV-A en UV-B filters. De zelfbruiningscrème wordt snel opgenomen en biedt de ...
Prijs Indicatie: 23.95
Clarins - Soin Multi-Eclat Auto-Bronzant
Deze zelfbruinende dagverzorging zorgt voor een frisse teint. De verzorging geeft een stralend effect met de vitamines A, E, zink, calcium en kiwi. Met deze dagverzorging krijg je het effect van eerste zon dankzij twee zelfbruinende actieve bestanddelen.
Prijs Indicatie: 38.75
Loreal Paris - Dermo Expertise Nutribronze Visage
Deze gezichtsverzorging geeft je geleidelijk en natuurlijk een gebruinde, stralende teint. Verzorg je huid dagelijks en straal met een zonovergoten gezicht! Deze gezichtsverzorging beschermt tegen UV stralen en voorkomt huidveroudering en pigmentvlekken als gevolg van de zon.
Prijs Indicatie: 14.95
Lancaster - Infinite Bronze Matt & Shine Sun Powder SPF 8
Lancaster infinite bronze matt & shine sun powder spf 8 gebaseert op een combinatie van matte en glanzende texturen, die  in accenten op elkaar afgestemd  voor een ideale nuance van gebruinde huid zorgen. De mat-fluwelen, zalig lichte textuur beschermt met SPF 8.
Prijs Indicatie: 30.00
Garnier - Skin Naturals Face Summer Lichte Huid
Deze hydraterende gezichtsverzorging voor de lichte huid zorgt voor een prachtige zomersse teint het hele jaar door. De verzorging hydrateert de huid gedurende twaalf uur en geeft de huid een natuurlijke teint.
Prijs Indicatie: 9.91
Loreal Paris - Dermo Expertise Nutribronze Visage Spf 15
Deze zelfbruinende gezichtsverzorging geeft je geleidelijk een natuurlijke gebruinde, stralende teint. Verzorg je huid dagelijks en straal met een zonovergoten gezicht. De zelfbruining beschermt tegen UV stralen en voorkomt huidveroudering en pigmentvlekken als gevolg van de zon. Daarnaast is de zelfbruining voorzien van SPF 15.
Prijs Indicatie: 13.75
Clarins - Gelée Auto-Bronzant Hydratante Visage
Deze zelfbruinende lotion voor het gezicht geeft je zonder zon een verrassend natuurlijke egale en duurzame bruine tint. Deze frisse en smeltende zelfbruining bevat een extract van aloë, voor een zachte en gehydrateerde huid.
Prijs Indicatie: 23.00
Collistar - Face Selftan Cremegel
Deze zelfbruiner voor het gezicht geeft direct een subtiel gebruind effect. De zelfbruiner heeft een dubbele werking: het biedt direct een bruine teint en heeft een langdurig zelfbruinend effect. Deze zelfbruiner is licht geparfumeerd, wordt direct door de huid opgenomen en biedt, dankzij de speciale multireflecterende microparels, een zonnige, stralende en egale bruine teint aan het gezicht. De formule is verrijkt met ...
Prijs Indicatie: 23.95
Clarins - Eau Lactée Auto-Bronzant
Deze zelfbruiner is speciaal geschikt voor de lichte huid van gezicht en decolleté. De zelfbruiner geeft je huid een onweerstaanbare kleur. Vitamine E en Aloë zorgen voor een zachte huid.
Prijs Indicatie: 26.50
Biotherm - Summer Source Fair Skin Tones
Deze zachte hydraterende fluide verzorgt de huid optimaal. De zelfbruinende lotion kleurt de huid elke dag een beetje bij zodat je er stralend uitziet. De fluide is geschikt voor de (zeer) lichtgekleurde huid en bevat geen zonbescherming.
Prijs Indicatie: 32.00
Garnier - Skin Naturals Face Summer Getinte Huid
Deze hydraterende gezichtsverzorging voor de getinte huid zorgt voor een prachtige zomersse teint het hele jaar door. De verzorging hydrateert de huid gedurende twaalf uur en geeft de huid een natuurlijke teint.
Prijs Indicatie: 9.91
Clarins - Expertise 3P
Deze verfrissende nevel met ozonbescherming is een verzorging die goed is voor lichaam en geest. De zelfbruinende spray bevat kiwi en vitamines die de huid latenstralen, terwijl de zelfbruiners je het hele jaar door een mooie zonnige teint geven. Deze zelfbruiner is geschikt voor het hele gezin.
Prijs Indicatie: 41.00
Lancaster - Precious Sun
Lancaster precious sun voor de normale huid
Prijs Indicatie: 88.00
Resultaten 1 - 22 van 22 << Begin < Vorige 1 Volgende > Einde >>

We hebben 1 gast online