In deze tijd van het jaar kunnen we vaak wel een extra kleurtje gebruiken. Met de feestdagen komen onze chique jurkjes weer uit de kast en die willen we allesbehalve combineren met een te lichte huid. We weten allemaal dat de zonnebank slecht is voor je huid. Gelukkig zijn er zelfbruiners in overvloed.

Met oog op deze feestdagen is het ook leuk om een bruin kleurtje cadeau te doen. Marc Inbane komt speciaal voor de feestdagen met een Limited edition verpakking voor de natural tanning spray. Deze luxe cadeauverpakking maakt het nog leuker om een zelfbruiner cadeau te doen.

Tegenwoordig sturen we steeds minder kaartjes per post. Dit komt mede door het gebruik van social media. Een geschreven boodschap maakt je cadeau een stuk persoonlijker. De mailbox van Marc Inbane bestaat uit een luxe verpakking in de stijl van een Amerikaanse mailbox. Als je de verpakking opent zit er een leuke zwarte mailbox in. In de mailbox zit een full size Marc Inbane Tanning spray. Daarbij zit ook nog een kaartje waar je zelf een boodschap op kunt schrijven. Deze persoonlijke noot maakt het geven nog een stuk leuker en persoonlijker.

De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. De luxe tanning spray van Marc Inbane is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De zelfbruiner is geschikt voor alle huidtypes en gehele lichaam, droogt snel en zonder vlekken en geeft tot 5 dagen een mooie vakantiekleur aan je huid.

Trakteer jezelf of iemand anders op deze luxueuze limited edition “Message and a bottle”. Verkrijgbaar voor de prijs van € 39.95. Dit is dezelfde prijs als een losse verpakking. De verpakking en de mailbox krijg je dus cadeau van Marc Inbane.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email