web analytics
Deborah Hoeks

 1. Zarqa - Sensitive Bath & Showergel

  Zarqa - Sensitive Bath & Showergel

  4

  4.00 out of 10 2.0
  03/05/2016
  Ik kan weinig goeds zeggen over dit product. Het zit in een tube met draaidop, dat vind ik een klein nadeel, zou ook gewoon 'klip-dopje' mogen zijn. Het zou een bad-en douchegel zijn die ongeparfumeerd is en alleen door de natuurlijke extracten een subtiele geur hebben.. maar hij ruikt naar anti-desinfectie middel! Nu keek ik op de ingrediënten en daar zag ik maleleuca staan, wat hetzelfde is als tea tree olie. Heel sterke lucht, waar ik echt niet naar wil ruiken. De geur is zo allesoverheersend dat ik me meteen heb gedoucht met een ander product erna.
 2. Zarqa - Soft Showerscrub

  Zarqa - Soft Showerscrub

  7.5

  7.50 out of 10 3.8
  03/05/2016
  De scrub zit in een tube met draaidop, dat vind ik een beetje een nadeel, zou ook gewoon 'klip-dopje' mogen zijn. Het is een prettige zachte scrub met een rond korreltje. Hij is wel het beste te gebruiken op en vochtige huid, dus niet helemaal nat zijn van de douche en dan gebruiken, want dan vind ik hem weinig effectief. Hij geeft mijn huid een zacht en fris gevoel naderhand. Ik vind het prettig dat deze scrub natuurlijk is en geen parabenen bevat.
 3. Sebastian - Thickefy Foam

  Sebastian - Thickefy Foam

  7

  7.00 out of 10 3.5
  07/04/2016
  Deze foam zit in een mooi vormgegeven verpakking en is doorzichtig zodat je ziet hoeveel er nog in zit. Het pompje kan je indrukken naar beneden en dan komt het eruit. Ik vind alleen de hoeveelheid wat weinig en heb voor halflang haar al 3-4 pompjes nodig. Ik merk met het gebruik van dit foam wel dat mijn haar wat volume extra heeft, maar kan niet zeggen dat het aanvoelt als haarverdikker. Als je het aanbrengt op nat haar en dan laat drogen (zonder te föhnen) dan krijg je toch aan elkaar geplakte slierten. Dat vind ik een nadeel als drukke moeder van 2 kids loop je namelijk ook weleens zo de deur uit zonder te föhnen. Hij ruikt erg prettig fris, doet mij aan een bezoekje aan de kapper denken ook, en blijft lang lekker ruiken. Hij werkt dus het beste als je het gebruikt op droog haar of alleen nat haar als je daarna ook gaat stylen/drogen.
 4. Esse - Nourish Moisturiser

  Esse - Nourish Moisturiser

  8

  8.00 out of 10 4.0
  07/04/2016
  Deze moisturiser is een wat dikkere creme. Normaal gebruikte ik een iets meer vloeibare creme, maar deze smeert lekker uit en trekt goed in. Je hebt er niet zoveel van nodig, gewoon wat puntjes deppen over je gezicht en verspreiden. Als je hem uitsmeert lijkt hij heel vettig, maar dan wordt hij mat als hij in je huid is getrokken. Hierdoor geen glans op je gezicht erdoor, maar het voelt wel verzorgd. De verpakking is een glazen bruine pot met draaidop van 50 ml. Mijn huid voelt zachter na even gebruiken en ben overgestapt op meerdere producten van Esse en deze combinatie gaat erg goed voor mijn gevoelige huid. Ik gebruik alleen natuurlijke producten want anders krijg ik snel pukkeltjes en met het gebruik van de producten van Esse gaat het heel erg goed met mijn huid.
 5. Esse - Sensitive Cleanser

  Esse - Sensitive Cleanser

  7.5

  7.50 out of 10 3.8
  05/04/2016
  Deze cleanser zit in een mooie glazen verpakking en werkt met een heel handig pompje. Er wordt aangegeven dat je deze cleanser in combinatie met warm water moet gebruiken. Hij werkt het prettigst door 2 pompjes in je natte handpalmen te doen en dan aan te brengen en af te nemen met watjes. Ik heb het ook geprobeerd op een watje te doen, aangelengd met water, dan werkt het minder prettig. Hij reinigt heel erg goed mijn foundation eraf en reinigt mijn huid. Geen sporen van make up erna. Het enige grote nadeel aan deze cleanser vind ik dat hij ontzettend prikt als hij ook maar een beetje in je ogen komt. Ik ben gewend om met mijn cleanser ook mijn oog mak-up eraf te kunnen halen en dat is bij deze cleanser niet aan te raden. Sensitive voor je ogen is hij dus niet ;) Het is wel een heel goed product, want je huid voelt echt heerlijk en verzorgd na het reinigen.
 6. Esse - Toner Plus

  Esse - Toner Plus

  8.5

  8.50 out of 10 4.3
  05/04/2016
  Deze toner zit in een verpakking die helemaal past bij het natuurlijke product. Bruin glas en neutraal natuurlijk groen etiket. De spray werkt prettig, fijne pompflacon waar de juiste hoeveelheid uitkomt. Ik ben gewend om een spray te gebruiken na het reinigen van mijn gezicht. Alleen het verschil bij dit product is dat je het overtollige eraf mag deppen met een watje. Dat vind ik net een handeling die ik niet helemaal bij de spray gewend ben en wellicht net weer wat onhandig. Het product op zichzelf ruikt licht en fris natuurlijk. Het geeft een prettig gevoel op mijn huid in combinatie met de cleanser voelt mijn huid ook echt schoon en egaler. Kortom, een mooi natuurlijk product dat werkt!
 7. Rituals - Ayurveda Himalaya Scrub

  Rituals - Ayurveda Himalaya Scrub

  5

  5.00 out of 10 2.5
  24/03/2016
  Deze bodyscrub is niet helemaal mijn ding. Hij smeert prettig uit, is niet te dik en fijne textuur, maar het verkoelende effect is niet fijn. Ik ben ook niet dol op de geur, deze zou Ayurvedische eigenschappen moeten hebben, maar hij komt op mij vrij chemisch over. Mijn huid had wel een prettig zacht laagje erover, maar door de tintelingen, kon ik dit niet echt als heel prettig ervaren. Het laagje dat het achterlaat geeft mij ook niet het idee dat je huid echt gescrubd is.
 8. The Body Shop - Thai Lemongrass Massage oil

  The Body Shop - Thai Lemongrass Massage oil

  7

  7.00 out of 10 3.5
  24/03/2016
  Een heerlijk ruikende massageolie, echt fris naar echte Lemongrass. Hij smeert lekker en trekt redelijk snel in de huid. Mijn huid wordt er lekker zacht van. Ik heb hem ook gebruikt voor professionele massages. Klein nadeel daarbij is dat ik bij deze olie wat vaker het potje weer moet pakken. Dit vanwege het feit dat je op dezelfde plaats wat vaker ' werkt' en dan is de olie al ingetrokken (- en dus om lekker te kunnen blijven masseren is er meer olie nodig) Verder een fijne olie qua smeren, geur en verpakking!
 9. Etos - Lime & mint body soufflé

  Etos - Lime & mint body soufflé

  7

  7.00 out of 10 3.5
  15/03/2016
  Deze body souffle is lekker romig om te smeren en heeft een prettige verpakking met handig lichte draaidop. De mint en lime kan ik niet helemaal eruit halen, maar hij ruikt wel lekker fris. Ik vind hem niet zo super in gebruik omdat hij mijn huid helemaal wit maakt en pas na enkele keren op dezelfde plaats smeren trekt hij in. Het beloofde direct versmelten met de huid, was bij mij dus niet het geval en dat vind ik ook meteen het grootste nadeel aan het product. Het maakt de huid wel zacht, dus daarom zeker een voldoende voor deze creme van de Etos.
 10. The Body Shop - French Lavender Massage Oil

  The Body Shop - French Lavender Massage Oil

  8

  8.00 out of 10 4.0
  03/03/2016
  Deze massageolie ruikt heel erg lekker naar echt pure lavendel. Dit geeft meteen al en ontspannend effect. Hij smeert ook lekker, het is niet te dunne olie die meteen van je hand afdruipt. Het potje is ook leuk vormgegeven en heeft een kleine opening om goed te doseren. De olie trekt wel snel in de huid, dus je gebruikt er wat meer van als je hem gebruikt tijdens een ontspannende massage (werkend op dezelfde plaatsen).
1-10 van 22 reviews