web analytics
An Kusseler

 1. Garnier - Skin Naturals Pure Reiniging 3 in 1

  Garnier - Skin Naturals Pure Reiniging 3 in 1

  7

  7.00 out of 10 3.5
  04/06/2016
  Deze is echt een holy grail van mij. Op dagen dat ik weer compleet onder de puistjes sta, gebruik ik dit. Na 3 dagen grondig te gebruiken onder de douche ben ik weer acne vrij. Waarom maar een 7? Het droogt mijn huid enorm uit, wat dus niet al te best is .. Je hebt ook echt niet veel nodig. Ik kom al zeker een jaar toe met mijn tube.
 2. Yves Rocher - Tradition de Hammam Marokkaans Kleimasker voor Gezicht en Haar

  Yves Rocher - Tradition de Hammam Marokkaans Kleimasker voor Gezicht en Haar

  9

  9.00 out of 10 4.5
  04/06/2016
  1 van de fijnste maskers die ik bezit. Als ik rap even mijn huid een oppepper wil geven dan grijp ik naar deze. Je hoeft hem maar 5 minuten in te laten trekken tot hij hard wordt en dan gewoon afspoelen. Mijn huid voelt dan zacht & fris en kan er weer even tegen. Het leuke is dat yves rocher geregeld acties houdt waardoor ze het masker soms wel aan de helft van de prijs verkopen. De verpakking is super relaxerend en laat mij denken een de spa. Zeker het proberen waard !
 3. Beautyblender - Original

  Beautyblender - Original

  10

  10.00 out of 10 5.0
  02/05/2016
  11/10, dit is voor mij dé musthave makeup tool ! ik gebruik bijna nooit geen kwasten meer voor mijn foundation sinds ik hem heb. Als je hem aankoopt zit hij in een plastiekje verpakt en is hij nog super klein, in het begin was ik hierdoor verward omdat ik ook niet goed wist dat hij nat gebruikt moest worden haha. Je houd hem dus onder de kraan & door te knijpen komt hij vol met water en groeit hij ook. Daarna knijp je er nog eens in om het meeste water er terug uit te laten. Nu is hij vochtig en niet meer door en door nat. Hierdoor krijg je echt een airbrushed effect. Met concealer gebruik ik hem ook & dat werkt perfect ! Hij is wel bedoeld om te deppen, niet om te vegen. Maar als iemand wil vegen, wie ben ik dan om ze tegen te houden ? :-)
 4. NYX - HD Concealer Wand

  NYX - HD Concealer Wand

  10

  10.00 out of 10 5.0
  02/05/2016
  Voor deze prijs was ik echt enorm verschoten. Hij komt zoals de meeste concealers met een applicator om aan te brengen, wat volgens mij ook het gemakkelijkste is. Ik was vooral onder de indruk hoe creamy hij is. Hierdoor blendt hij enorm easy uit. Ik gebruik altijd mijn beauty blender om concealer aan te brengen, maar een kwast werkt even goed. Bij mij komt hij niet tussen de lijntjes als ik hem afpoeier. Dit is een enorm pluspunt want ik heb wel wat last van fijne lijntjes vooral onder mijn ogen. Ik ga hem zeker opnieuw aankopen !
 5. Anastasia - Brow Powder Duo

  Anastasia - Brow Powder Duo

  7

  7.00 out of 10 3.5
  29/04/2016
  Hij krijgt een 7 omdat hij voor mij persoonlijk niet echt werkt, ik heb heel fijne wenkbrauwen die gewoon verkracht zijn door het teveel epileren vroeger. Dus ik heb heel wat gaten op te vullen en ik heb ze ook graag wat voller. Dat is de enige rede voor deze 7, want voor iemand anders zou het perfect lukken. De kwaliteit is super, de verpakking is ook handig in gebruik. De 2 kleuren zorgen ervoor dat het makkelijker is om de voorkant lichter te maken en het staartje donkerder. De pigmentatie is ook goed. Bij mij vervaagde het wel na enkele uren. Ga ik het opnieuw kopen ? Neen. Zal ik het aanraden aan iemand anders? Ja ! als je van natuurlijke wenkbrauwen houdt & gewoon wat meer diepte wil geven wel !
 6. Anastasia - Brow Powder Duo

  Anastasia - Brow Powder Duo

  7

  7.00 out of 10 3.5
  29/04/2016
  Hij krijgt een 7 omdat hij voor mij persoonlijk niet echt werkt, ik heb heel fijne wenkbrauwen die gewoon verkracht zijn door het teveel epileren vroeger. Dus ik heb heel wat gaten op te vullen en ik heb ze ook graag wat voller. Dat is de enige rede voor deze 7, want voor iemand anders zou het perfect lukken. De kwaliteit is super, de verpakking is ook handig in gebruik. De 2 kleuren zorgen ervoor dat het makkelijker is om de voorkant lichter te maken, en het staartje donkerder. De pigmentatie is ook goed. Bij mij vervaagde het wel na enkele uren. Ga ik het opnieuw kopen ? Neen. Zal ik het aanraden aan iemand anders? Ja ! als je van natuurlijke wenkbrauwen houdt & gewoon wat meer diepte wil geven wel !
 7. Urban Decay - Naked2 Eyeshadow Palette

  Urban Decay - Naked2 Eyeshadow Palette

  10

  10.00 out of 10 5.0
  29/04/2016
  Hij krijgt een 10 omdat hij gewoon ZO goed is. JA hij is wat aan de prijzige kant, maar je krijgt waar voor je geld. De verpakking is zo schattig & handig in gebruik & nog maar te zwijgen over de kleuren & de kwaliteit. Ik doe geregeld de make-up van mensen die trouwen & dit is hiervoor de perfecte kleurencombinatie ! PLUS ze krijgen achteraf ook zoveel complimenten. Het is super makkelijk om aan te brengen & de kleuren vervagen zo mooi in elkaar. Top product. Zeker aan te raden & ik ga de andere varianten ook aankopen. ( als mijn bankrekening dat toelaat hihi )
 8. MAC - Pro Longwear Paint Pot

  MAC - Pro Longwear Paint Pot

  9

  9.00 out of 10 4.5
  24/04/2016
  Ondanks dat ik verschillende oogschaduw primers heb, grijp ik toch steeds naar mijn paint pot. Perfect bruikbaar als oogschaduw basis & de kleur die ik gebruik ( soft ochre ) verbergt al mijn aders en andere oneffenheden. Het glazen potje is enorm gemakelijk in gebruik door het simpele draaidekseltje. Het is ook enorm zuinig in gebruik, a little bit goes a long way ! Door de cremige textuur raad ik wel aan om het aan te brengen met een syntetische kwast ( of je vingers, maar daar ben ik persoonlijk niet zo een fan van. ) Ik ga hem zeker opnieuw aankopen ! En andere kleuren testen staat ook op de planning.
 9. Benefit - Porefessional

  Benefit - Porefessional

  9

  9.00 out of 10 4.5
  13/04/2016
  Mijn favoriete primer ! Ik heb verschillende merken liggen thuis, maar betrap mezelf er toch steeds op dat ik naar deze grijp. Hij is zó leuk om aan te brengen en ik merk dan ook onmiddellijk verschil in mijn poriën. Mijn t-zone word niet meer zo vettig als anders en mijn make-up blijft beter zitten. De verpakking is ook enorm schattig vind ik, echt een heel vrouwelijke tube. Het product zelf is geurloos vind ik persoonlijk.. Ik heb het een 9 gegeven, omdat het zoals de meeste primers siliconen bevat, en daar word ik minder enthousiast van.. Ik ben gevoelig voor acné & deze siliconen kunnen dat soms wel uitlokken. Buiten dat, top product, ik zal dit altijd gebruiken als ik wil dat mijn makeup een hele dag overleefd.