web analytics
Babs

 1. Sally Hansen - Miracle gel nailpolish

  Sally Hansen - Miracle gel nailpolish

  7

  7.00 out of 10 3.5
  14/05/2016
  Deze gellak van Sally Hansen vind ik mooi, en zeker ook van goede kwaliteit. 7 Dagen zonder chippen is ietwat te optimistisch voor mij, Bij mij blijft deze nagellak hooguit 3 dagen goed zitten. De toplak maakt dat de nagellak nog mooier van kleur wordt. Ik heb de kleur Pink Tank en die is prachtig. De prijs vind ik wel hoog voor deze lak. Met de actie 2 halen , 1 betalen is het leuk om eens te proberen.
 2. Wilkinson - Hydro Silk Bikini

  Wilkinson - Hydro Silk Bikini

  9

  9.00 out of 10 4.5
  14/05/2016
  Ik scheer iedere dag mijn onderbenen onder de douche.Wat mij het eerste opviel was dat ik het mesje van de Wilkinson Hydro Silk nauwelijks voelde en dat bedoel ik positief. Het scheerresultaat was perfect. Een gladde, maar ook zachte huid. De trimmer werkt perfect, (zeker in vergelijking met andere trimmers die geprobeerd heb waar mijn haartjes pijnlijk naar binnen getrokken werden) Ik ben zeer te spreken over Wilkinson!
 3. OPI - Nagellak

  OPI - Nagellak

  9

  9.00 out of 10 4.5
  07/05/2016
  Ik ben fan van Opi. Je kan eigenlijk niet mis gaan als je een nagellak van Opi koopt. Deze lak brengt makkelijk op, een fijn kwastje en ook de dop ligt prettig in de hand. De lak blijft bij mij zeker 3 dagen zitten, mits ik geen voorjaarsschoonmaak hou. Keuze genoeg qua kleuren. Top product!
 4. Palmer's - Cocoa Butter Formula Cream

  Palmer's - Cocoa Butter Formula Cream

  8

  8.00 out of 10 4.0
  03/05/2016
  Palmer's cocoa butter ruikt heerlijk naar echte cacoa. Het is een vette huidcrème, inzetbaar voor vele doeleinden. Een droge huid, geïrriteerde plekjes en schrale lippen. Deze butter is in het begin heel stevig maar tijdens het insmeren wordt hij romig en zacht. Ik gebruik hem vaak voor mijn droge benen. Enig minpuntje: de crème trekt niet snel in, dus even wachten met aankleden!
 5. Chanel - Rouge Coco

  Chanel - Rouge Coco

  10

  10.00 out of 10 5.0
  28/04/2016
  Deze lipstick is een van de mooiste ooit. De geur is fijn, mijn lippen blijven zacht en hij blijft heel lang zitten. Dit is tegenstelling tot andere verzorgende lipsticks. En de kleuren zijn prachtig. Klassieke kleuren die iedereen wel kan hebben.
 6. Anastasia - Dipbrow Pomade

  Anastasia - Dipbrow Pomade

  9

  9.00 out of 10 4.5
  28/04/2016
  De dip brow is een van de beste wenkbrauwproducten die ik gekocht heb. Goede pigmentatie, blijft mooi zitten en opbouwen gaat prima. Ik ben nu halverwege het potje en waar ik bang voor was is niet gebeurd. De substantie blijft goed, dus droogt niet uit. Ik heb vrij dunne wenkbrauwen en met de dipbrow kan je je wenkbrauwen meer volume en vorm geven. Het is wel even oefenen.
 7. Etos - Nagellakremover zonder aceton

  Etos - Nagellakremover zonder aceton

  7

  7.00 out of 10 3.5
  25/04/2016
  Deze nagellak ruikt wel heel penetrant, maar haalt de lak er goed van af. Ik vind de prijs prima, een duurdere variant hoef je van mij niet te zoeken. Deze nagellak remover doet gewoon wat hij moet doen.
 8. Rimmel - Provocalips

  Rimmel - Provocalips

  9

  9.00 out of 10 4.5
  24/04/2016
  Ik heb 2 lipsticks van Provocalips. De nude versie en de rode kleur. Deze lipstick is de eerste die gewoon de hele dag blijft zitten. Mijn lippen voelen wel droger aan, je moet steeds wel even bijstiften met de topcoat. Die haalt het strakke gevoel enigszins weg. Het verwijderen gaat wel lastig, je moet wel even flink boenen, maar dat heb ik er wel voor over. Zoek je een lipstick die zeker een paar uur blijft zitten, dan zijn deze een goede keus. p.s de rode vind ik behoorlijk rood, maar is een stuk mooier dan de nude versie.