web analytics
Marloes

 1. Essence - Lipstick

  Essence - Lipstick

  8

  8.00 out of 10 4.0
  03/08/2016
  Ik vind de lipsticks van essence altijd heel fijn om aan te brengen, want ze zijn best zacht. Zo kun je precies heel je lippen vullen met de kleur. De kleur blijft een paar uur zitten, maar het is wel nodig om het af en toe bij te werken als je iets hebt gedronken of gegeten. Ik vind het ook super handig dat de verpakking dezelfde kleur heet als de lipstick zelf. Voor deze prijs vind ik het een budget topper!
 2. Iconic Elements - Sensitive Cream

  Iconic Elements - Sensitive Cream

  8

  8.00 out of 10 4.0
  01/06/2016
  Deze crème trekt snel in mijn huid en dan voel ik niet meer dat er iets op mijn gezicht zit. Dat is fijn! Ik vind wel dat er uit een heel pompje een te grote hoeveelheid crème komt voor mijn gezicht. Sinds ik deze crème gebruik heb ik een rustige huid met minder onzuiverheden!
 3. Iconic Elements - Daycream

  Iconic Elements - Daycream

  9

  9.00 out of 10 4.5
  01/06/2016
  Deze dagcrème hydrateert mijn huid goed en beschermt goed tegen de zon. Ik merk normaal altijd dat als de zon weer gaat schijnen, ik door het naar school fietsen al snel wat rode wangen krijg. Maar toen ik een tijdje deze crème had gebruikt had ik hier geen last van. Dat is dus een pluspunt! De ingredienten zijn goed voor mijn huid en ik krijg er geen irritaties van. Ik heb zelf een best vette huid, ik merk wel goed dat deze crème ook wat vettig is.
 4. Makeup Academy - Romantic Efflorescence Eyeshadow Palette

  Makeup Academy - Romantic Efflorescence Eyeshadow Palette

  9.5

  9.50 out of 10 4.8
  13/04/2016
  Ik vind dit palette zo fijn! De kleuren zijn supergoed gepigmenteerd en passen allemaal mooi bij elkaar. Voor de prijs kun je het niet laten liggen. De verpakking is oogt goedkoop, maar dat is op zich geen probleem. Het enige nadeel vind ik dat je wel een beetje last hebt van fall out. Zeker een aanrader!
 5. Lush - Jumping Juniper

  Lush - Jumping Juniper

  7.5

  7.50 out of 10 3.8
  03/04/2016
  Deze shampoobar ruikt heerlijk naar lavendel. Je hoeft maar 2 of 3 keer over je haar te wrijven en je hebt al genoeg shampoo! Omdat hij zo zuinig is, kan je zo'n 80 keer je haren wassen, Veel goedkoper dan een gewone shampoo dus! Ik vind zelf wel dat mijn haar eerst heel droog aanvoelt na het wassen, maar na een tijdje went je haar en je hoofdhuid hieraan en wordt dat veel minder. Ik vind dat het niet zo heel goed tegen vet haar helpt, want mijn haar wordt nog even snel vet als met een andere shampoo.
 6. Bio Oil - Specialist Skincare

  Bio Oil - Specialist Skincare

  9

  9.00 out of 10 4.5
  03/04/2016
  Ik vind dit een hele fijne olie voor op littekens! Het verzorgt de huid en de littekens zijn veel minder zichtbaar. Het is wel een olie, dus het is slim om deze 's avonds te gebruiken. Zeker een aanrader.
 7. Maybelline - Mascara Volum Express Colossal Waterproof

  Maybelline - Mascara Volum Express Colossal Waterproof

  9

  9.00 out of 10 4.5
  01/04/2016
  Ik vind het een fijne mascara, omdat hij niet klontert, een goed borsteltje heeft en mijn wimpers echt een stuk langer maakt. Soms zelfs iets té lang! De verpakking vind ik ook mooi en de prijs-kwaliteitverhouding is heel goed, omdat je ook heel lang met deze mascara kunt doen.
 8. Rituals - Ginkgo's Secret

  Rituals - Ginkgo's Secret

  8

  8.00 out of 10 4.0
  01/04/2016
  Ik vind de geur echt geweldig en de handcrème maakt mijn handen lekker zacht. Ik gebruik hem dan ook veel in de winter, zo krijg ik niet zo snel droge handen! Een klein minpuntje is dat het redelijk lang duurt voordat het is opgedroogd, maar op zich is dit niet zo'n groot probleem.
 9. Rituals - Showerfoam Tai Chi

  Rituals - Showerfoam Tai Chi

  8.5

  8.50 out of 10 4.3
  01/04/2016
  Deze showerfoam ruikt heerlijk en maakt mijn huid superzacht. Ik vind hem best prijzig, maar je doet er wel heel lang mee en je krijgt echt waar voor je geld. De verpakking is simpel, maar dat vind ik juist wel mooi.
 10. Essence - Soft touch mousse make up

  Essence - Soft touch mousse make up

  9.5

  9.50 out of 10 4.8
  01/04/2016
  Deze foundation is perfect voor mij! Het verbergt je oneffenheden en onzuiverheden goed, maar het valt niet op dat je foundation op hebt. Ik voel ook niet dat ik me heb opgemaakt! Mijn huid wordt er heel zacht van als ik deze foundation op heb, maar verstopt mijn porieën niet. De verpakking is heel simpel, het enige nadeel vind ik alleen dat als het potje bijna leeg is, je de foundation best moeilijk uit de randjes kunt krijgen. Al met al een aanrader dus!
1-10 van 13 reviews