web analytics
Mariska

 1. BeYu - Eye Base

  BeYu - Eye Base

  7.5

  7.50 out of 10 3.8
  15/06/2016
  Deze oogschaduwbasis komt in een tube. Op zich prima, alleen de laatste restjes zijn dan lastig eruit te halen. De oogschaduwbasis die eruit komt is een soort dikke crème, je hebt er echt niet veel van nodig. De kleur oogschaduw die je eroverheen doet komt sterker naar voren dankzij de oogschaduwbasis. Ik heb wel het idee dat deze basis beter werkt in combinatie met glitter of glanzende oogschaduw dan met matte kleuren. De oogschaduw blijft langer en beter zitten met dit product en bij mij trekt er niks in de lijntjes. Fijn!
 2. Oriflame - Eye Gel Aloe Vera

  Oriflame - Eye Gel Aloe Vera

  8

  8.00 out of 10 4.0
  18/05/2016
  Een best wel fijne oogcrème. Aloë vera is een verzorgend bestanddeel en deze crème doet dat dan ook goed. Het is eigenlijk een oog gel, de substantie die uit het tubetje komt is dan ook een soort van gel achtig. Voelt verfrissend wanneer je het onder je ogen smeert. Trekt nog best wel snel in en geeft je ooggebied echt een oppepper. Deze oog gel haalt zware donkere kringen of wallen niet weg, maar het ziet er wel een stuk meer opgefrist uit. Vooral als je huid rond je ogen een beetje naar de droge kant neigt werkt dit heel erg fijn.
 3. Nivea - Q10 Plus Replenishing Pearls

  Nivea - Q10 Plus Replenishing Pearls

  7.5

  7.50 out of 10 3.8
  18/05/2016
  Op het eerste gezicht een apart product. Komt in een doorzichtig flacon met een pompje op de bovenkant. Er lijken in dit product namelijk een soort van balletjes te zitten. Als je het pompje indrukt en er wat product uithaalt lijken de bolletjes in stukjes door de substantie heen te zitten. Als je dit gaat smeren smeer je die stukjes als het ware uit en lijken ze te verdwijnen. Het enige wat ik erg jammer vond aan dit product is dat de geur niet heel aangenaam is. Een beetje muffige toon heeft het. Of dit product nieuwe rimpels weet te voorkomen is moeilijk te zeggen, maar het voelt erg fijn op m'n huid. Ik denk niet dat dit product rimpels echt weg zal nemen, maar een verzorgde en gevoedde huid oogt minder rimpellig dus in dat opzicht kan dit product wel erg fijn zijn.
 4. Nivea - Q10 Plus Anti-Rimpel Dagcrème

  Nivea - Q10 Plus Anti-Rimpel Dagcrème

  8

  8.00 out of 10 4.0
  18/05/2016
  Heel fijne dagcrème. Komt in een stevige plastic pot die goed gevuld is en het deksel sluit ook goed. De crème is redelijk dik maar brengt fijn aan en smeert goed uit. Trekt niet heel langzaam maar ook niet heel snel in en laat geen vettig laagje achter op het gezicht. De geur is aangenaam en is eigenlijk een typische nivea geur, wat ik altijd wel aangenaam vind. Handig is dat de dag- en nachtcrème van deze lijn goed te onderscheiden zijn; een witte en een donkerblauwe pot. Zorgt ervoor dat je huid goed gevoedt wordt en wat strakker aanvoelt, wat ook een beter aanzicht ten opzichte van rimpels geeft.
 5. Nivea - Q10 Plus Nachtcrème

  Nivea - Q10 Plus Nachtcrème

  8

  8.00 out of 10 4.0
  18/05/2016
  Deze crème komt in een potje van een prima formaat en is van hard plastic. Het potje is goed afgesloten dus dat is al fijn. Het is een best wel dikke crème maar met een fijne geur. De crème smeert fijn uit. Hij trekt niet heel snel in maar voor een nachtcrème hoeft dat voor mij ook niet per sé. Voelt heel aangenaam op de huid en ook wel een beetje verfrissend. Bij het ontwaken is er geen wereldwonder gebeurd maar voelt de huid wel echt fijn aan. Bij een droge huid heeft dit ook een voedend effect, wat er waarschijnlijk voor zorgt dat rimpels minder lijken, wat het geval is bij een verzorgde huid.
 6. Palmolive - Vanilla Pleasure

  Palmolive - Vanilla Pleasure

  8

  8.00 out of 10 4.0
  16/05/2016
  De verpakking van deze douchegel is gewoon normaal, plastic met een dopje erop. Het dopje moet je dan open trekken. Vanille vind ik een heerlijke geur en die ruik je ook duidelijk terug in deze douchegel. Het is meer een soort douchemelk, voelt heel zacht aan op de huid en ruikt gewoon heerlijk. Maakt je huid goed schoon en voelt lekker fris. Dit is wel een fijne geur als je niet van opvallende geurtjes aan douchegels houdt. Vanille is best neutraal maar toch heel lekker.
 7. Palmolive - Peach Delight

  Palmolive - Peach Delight

  8

  8.00 out of 10 4.0
  16/05/2016
  De verpakking van deze douchemelk is gewoon van plastic met een prima dop, niks speciaals aan. De geur van deze douchemelk is echt heerlijk, perzik achtig en zoet. Ik kom niet zo vaak doucheproducten met perzikgeur tegen en deze is ook wel echt heerlijk. Na het douchen hiermee voelt m'n huid schoon, fris en zacht, en boven alles ruikt het heerlijk. Doet geen wonderen voor de huid maar is gewoon een heel fijne douchemelk.
 8. Nivea - For Men Sensitive Aftershave Balsem

  Nivea - For Men Sensitive Aftershave Balsem

  9

  9.00 out of 10 4.5
  09/05/2016
  Deze review is misschien niet helemaal wat je verwacht, want ik gebruik dit product helemaal niet als aftershave. Deze balsem bevat het ingrediënt glycerine wat ervoor zorgt dat onder andere make-up zich beter aan je gezicht kan hechten. Ik gebruik deze aftershave balsem dan ook als primer voor mijn make-up. Het heeft een typisch mannenluchtje maar die vervliegt best wel snel. Als je dus een goede primer zoekt die budgetvriendelijk is is deze heel erg fijn; make-up blijft echt merkbaar langer zitten. Ook heel geschikt voor droge huid, voelt erg fijn aan op de huid.
 9. Nivea - Reinigingsdoekjes

  Nivea - Reinigingsdoekjes

  8.5

  8.50 out of 10 4.3
  09/05/2016
  Heel erg fijne reinigingsdoekjes. Ze hebben een aangename geur en zijn lekker vochtig. Ik kan nog wel eens flink wat make-up op hebben en dan heb ik aan 2 van deze doekjes voldoende om alles eraf te krijgen. Ik hoef dan ook niet te schrobben, als ik eventjes blijf vegen komt alle make-up er vanzelf af. De doekjes voelen ook niet ruw, ze zijn goed vochtig dus het voelt gewoon fijn aan je gezicht. Deze doekjes zijn goed om alle zichtbare make-up van m'n gezicht af te poetsen. Na gebruik van deze doekjes reinig ik m'n gezicht wel altijd nog even met een reinigingsborstel.
 10. Nivea - Diamond Gloss Cremespoeling

  Nivea - Diamond Gloss Cremespoeling

  7

  7.00 out of 10 3.5
  09/05/2016
  Deze crèmespoeling heb ik een tijd gebruikt en is echt heel fijn als je een budgetvriendelijke conditioner zoekt die je haar toch een fijne boost geeft. De crèmespoeling is aan de dikke kant maar dat vind ik juist wel fijn met doseren. Heel dunne conditioner loopt zo door je vingers door. Dit product heeft ook echt een heerlijke geur, je haar ruikt geweldig en het is ook zachter met meer glans. Het is geen wonderproduct maar geeft je haar gewoon een fijne oppepper.
1-10 van 64 reviews