web analytics
Marjoleine de Goede

 1. Iconic Elements - Spot Reducer

  Iconic Elements - Spot Reducer

  6

  6.00 out of 10 3.0
  20/05/2016
  Een fijne spotreducer die er vooral voor zorgt dat mijn huid gehydrateerd wordt en zacht blijft. Helaas merk ik niet echt dat vlekjes verdwijnen. Al met al is het een fijne crème die lekker ruikt en je huid toch goed verzorgt.
 2. Iconic Elements - Cleansinglotion Step 2

  Iconic Elements - Cleansinglotion Step 2

  9

  9.00 out of 10 4.5
  20/05/2016
  Deze reinigingslotion is heel waterig, zoals micellair water. De geur vind ik heel lekker, het doet me denken aan lavendel. De -lotion doet goed zijn werkt en laat mijn huid schoon en zacht achter. De verpakking vind ik er luxe uitzien wanneer ik het doosje zie, maar de fles zelf vind ik wat minder luxe. De dop is makkelijk te openen, maar ik ben bang dat deze wat snel kapot gaat. Mijn huid voelt heel schoon aan na gebruik. Ik raad deze lotion aan, zeker in combinatie met de cleaningmilk.
 3. Iconic Elements - Cleansingmilk Step 1

  Iconic Elements - Cleansingmilk Step 1

  8

  8.00 out of 10 4.0
  20/05/2016
  Deze reinigingsmelk voelt zacht en romig aan. De geur vind ik een beetje apart, heel natuurlijk. De reinigingsmelk doet goed zijn werkt en laat mijn huid schoon en zacht achter. De verpakking vind ik er luxe uitzien wanneer ik het doosje zie, maar de fles zelf vind ik wat minder luxe. De dop is makkelijk te openen, maar ik ben bang dat deze wat snel kapot gaat. Mijn huid voelt wat vettig na gebruik van deze -milk, maar dit is dan ook alleen stap 1 van de cleaninglijn.
 4. Makeup Academy - Romantic Efflorescence Eyeshadow Palette

  Makeup Academy - Romantic Efflorescence Eyeshadow Palette

  8.5

  8.50 out of 10 4.3
  19/04/2016
  Ik vind dit een fijn palette. Sommige oogschaduws zijn beter gepigmenteerd dan andere. Wel blenden de oogschaduws allemaal erg fijn. Sommige kleuren zijn wat poederiger dan de andere, wel merk ik dat er wat fall-out is. De verpakking is niet heel stabiel, maar je ziet er wel mooi de kleuren doorheen. De kleuren zijn allemaal vrij koel en verschillen van neutraal tot opvallend goud en paars.
 5. Makeup Academy - Pro-Base Fixing Mist

  Makeup Academy - Pro-Base Fixing Mist

  8

  8.00 out of 10 4.0
  19/04/2016
  Een hele fijne fixing mist / setting spray. De spray zorgt voor een fijne verdeling over het gezicht en zorgt voor een minder poederig effect. Hij laat mijn make-up niet echt veel langer zitten heb ik het idee. Toch vind ik dit een fijn product voor de kleine prijs. Met een flesje doe je ongeveer 3 maanden.
 6. Makeup Academy - Pro-Base Primer

  Makeup Academy - Pro-Base Primer

  6

  6.00 out of 10 3.0
  19/04/2016
  Dit is een prima primer, maar niet heel bijzonder. Ik heb niet het idee dat de rest van make-up beter of langer blijft zitten. Ook vult het mijn poriën niet op en word mijn huid niet heel egaal. De primer voelt fijn aan en niet siliconenachtig, eerder een beetje waterig. Hij verdeelt makkelijk over de huid en lijkt wel een beetje in de huid te trekken. De verpakking vind ik persoonlijk niet zo mooi, maar hij heeft wel een fijn 'tuitje' waardoor je goed kan doseren.
 7. Makeup Revolution - New-Trals vs Neutrals Palette

  Makeup Revolution - New-Trals vs Neutrals Palette

  9

  9.00 out of 10 4.5
  19/04/2016
  Dit palette is echt prachtig. Een perfect palette als je op zoek bent naar bijzondere kleuren, je vindt in dit palette rood, roze, paars en nog meer bijzondere tinten. Een goede aanvulling voor je collectie als je een keer voor iets anders wilt gaan dan bruin. De oogschaduws zijn erg goed gepigmenteerd en tegelijk heel zacht en fijn te blenden. De meeste 'budget' oogschaduw blenden uit tot een vlek, maar deze oogschaduws blijven heel mooi intens. Een toppertje!
 8. Makeup Revolution - Ultra Contour Palette

  Makeup Revolution - Ultra Contour Palette

  10

  10.00 out of 10 5.0
  19/04/2016
  Mijn go to contour palette. Hele fijne poeders met een goede pigmentatie. De kleuren in dit palette zijn geschikt voor een lichte tot getinte huid. De lichte poeders zijn fijn om je foundation mee te setten en de donkere poeders zijn perfect om te contouren en warmte aan het gezicht te geven. De highlighters in dit palette geven je gezicht een prachtige glow.
 9. Makeup Revolution - Ultra Cream Contour Palette

  Makeup Revolution - Ultra Cream Contour Palette

  9

  9.00 out of 10 4.5
  19/04/2016
  Top product. De creams in dit palette hebben een cream to powder formule waardoor ze heel fijn blenden en er daarna mooi natuurlijk uit zien. Dit palette is gezicht voor een bleke huid, maar ook voor een getinte huid. Wanneer je cream contouring wilt proberen, kan ik je dit palette zeker aanraden. Ook drogen de creams niet uit, waardoor ze fijn in gebruik blijven. Er zit ook een mooie cream highlighter in het palette om je gezicht een natuurlijke glow te geven.
 10. Makeup Revolution - Ultra Blush Palette Sugar and Spice

  Makeup Revolution - Ultra Blush Palette Sugar and Spice

  7

  7.00 out of 10 3.5
  19/04/2016
  Een fijn blush palette met mooie, verschillende kleuren. De kleuren zijn extreem goed gepigmenteerd en dit werkt eigenlijk tegen je. Door de extreem goede pigmentatie, krijg je al snel een clown effect (wat iemand wilt). Wel zitten er mooie kleuren in dit palette en wanneer je heel voorzichtig werkt, kun je een mooie effect creëren.
1-10 van 48 reviews