Iedereen die net zo’n sucker is voor mooie verpakkingen als ik, moet zeker de nieuwe lijn haarproducten van Mr. Smith leren kennen. De verpakkingen zijn wit, robuust en blinken uit in eenvoud. Er staat amper tekst op de verpakking. Persoonlijk vind ik dat heel mooi. En ik ben niet de enige, de haarproducten van Mr. Smith vliegen wereldwijd over de toonbank.

Mr. Smith haarproducten komen uit Australië en zijn sinds najaar 2015 ook in Nederland verkrijgbaar bij diverse kapperszaken. Tijdens de lancering sprak ik met met David Justin, de oprichter van Mr. Smith. Mr. Smith is gekozen als leuke naam en helemaal niet de naam van de oprichter zelf zoals je zou vermoeden.

Mr. Smith gelooft dat wat ze weglaten in de producten, net zo belangrijk is als wat ze erin doen. De haarproducten van Mr. Smith bevatten geen chemische toevoegingen zoals SLS en parabenen. De producten zijn vegan, er worden dus geen dierlijke ingrediënten gebruikt en er wordt ook niet op dieren getest. De lijn is gecertificeerd door PETA.

mr. smith haarproducten

De producten zijn samengesteld uit Australische plantenextracten en essentiële oliën. Innovatief is het gebruik van kalk in deze producten. Cacaozaad en tarwe-eiwit worden gecombineerd met mandarijn, jasmijnolie en rozengeranium. De producten zien er niet alleen heel erg mooi uit, ze ruiken ook super lekker!

De lijn bestaat uit maar liefst 4 verschillende shampoos en conditioners en daarnaast uit 6 stylingproducten. De prijzen zijn vanaf € 26.95.

Binnenkort kunnen jullie de reviews van Mr. Smith verwachten.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email