Paula’s Choice lanceert de Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster. Een paar druppels van Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster verhoogt direct de gladmakende en huidverstevigende effecten van je dagelijkse moisturizer of serum. De ‘boostbehandeling’ voor een opvallend jeugdige en gladdere huid.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster van Paula’s Choice verstevigt de huid, vermindert rimpels en egaliseert de teint. Ook is het geschikt voor een huid die last heeft van puistjes en grove poriën. Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster maakt het heel eenvoudig om je eigen moisturizer of serum effectiever te maken tegen huidveroudering: het maakt rimpels minder diep en verstevigt de huid. Net als alle producten van Paula’s Choice is ook deze nieuwe formule 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Het krachtige ingrediënt retinol is in dit product gecombineerd met meerdere bewezen ingrediënten tegen huidveroudering. Retinol stimuleert de aanmaak van collageen, herstelt schade die in het verleden is ontstaan en zorgt voor een gladdere en jonger uitziende huid. De samenstelling bevat, naast 1% retinol, tevens een rijke mix aan herstellende ingrediënten (o.a. ceramiden), antioxidanten (o.a. appel-extract) en oleosomen (plantaardige vetzuren). De ingrediënten allantoïne, haver-, wilgenroos-, zoethout-, grote klis- en wilg-extracten hebben anti-irriterende eigenschappen en kalmeren de huid.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster is geschikt voor iedereen die graag iets wil doen tegen tekenen van huidveroudering en zonneschade, inclusief diepe rimpels, bruine vlekjes, een ongelijkmatige teint en verlies aan stevigheid van de huid. Dit product is ook ideaal voor mensen die last hebben van puistjes (ook op latere leeftijd).

Breng het product één of twee keer per dag aan na het reinigen, tonifiëren en exfoliëren. Meng één tot drie druppels door je favoriete moisturizer of serum. De Resist Retinol Booster kan rondom de ogen worden aangebracht. Breng overdag na de Resist Retinol Booster altijd een breedspectrum zonnefilter met minimaal een SPF 25 aan.

Op de onderstaande wijze kun je een moisturizer of serum op maat creëren voor jouw specifieke wensen ten aanzien van huidverbetering:

Eén druppel: een milde ‘boost’ tegen huidveroudering, naar wens mengen met je bestaande moisturizer of serum (ochtend en/of avond)
Twee druppels: de perfecte ‘boost’ van gemiddelde sterkte voor gebruik in de avond
Drie druppels: ‘boost’ op voorgeschreven sterkte voor extra hardnekkige
huidproblemen in de avond.

Prijs: € 55,90/15 ml

bestellen

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email