Af en toe tijd voor jezelf is heel erg belangrijk. En ik moet eerlijk bekennen voor mij eerder noodzaak dan luxe. Niets is zo lekker om jezelf af en toe helemaal in de watten te laten leggen.

Ik zal bij Zuiver de Tip to Toe behandeling ondergaan. Dit is een exclusieve behandeling die alleen bij Zuiver te boeken is. Het bijzondere aan deze behandeling is dat het een combinatie is van een lichaamsbehandeling en een gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van jadestenen en producten van de Tranquillity lijn van Comfort Zone. Ook heeft jade een helend, ontspannend en anti-aging effect.

De Tip to Toe behandeling wordt gegeven door Sabrina. Ze begeleidt me naar de behandelkamer. Deze heeft een mooie sfeer, de wanden zijn donker en er is sfeerlicht. Dat vind ik altijd erg prettig tijdens een behandeling. Ik krijg een uitgebreide uitleg over hoe de behandeling zal verlopen. Dat is erg fijn omdat ik dan tijdens de behandeling precies weet wat ik kan verwachten/wat ze aan het doen zijn. Sabrina legt mij ook uit welke producten uit de Tranquillity lijn van Comfort Zone ze tijdens de behandeling gaat gebruiken.

Comfort ZoneTranquillity

Ik mag op mijn buik gaan liggen en ze bedekt me met handdoeken. Om mijn voeten wikkelt ze even een warme vochtige handdoek. Dit voelt echt super lekker. Ik word ingesmeerd met een volle rijke crème. Dit is de Tranquillity bodylotion van Comfort Zone. Ik moet eerlijk bekennen dat dit de eerste keer is dat ik met een crème word gemasseerd. Een crème voelt veel romiger, voller en zachter aan dan een massage met een olie. Ook mijn rug wordt met deze heerlijke crème ingesmeerd. Met de jadestenen zigzagt ze langs mijn wervels. Het is een heel aangenaam gevoel. Ze laat de jadestenen over mijn lichaam rollen. Het is eigenlijk heel licht maar geeft wel een groots ontspannend effect.

Vervolgens mag ik op mijn rug gaan liggen. Ik merk dat ik echt helemaal relaxed ben. Er wordt een peeling, de Skin Resonance peeling van Comfort Zone, aangebracht in een masserende beweging. Wat is dit lekker en wat een goede combinatie tussen verzorging en relaxen. Alles wat Sabrina bij mij doet is met zorg en aandacht. Zelfs het aanbrengen van een warme vochtige doek om de peeling te verwijderen doet ze op zo’n manier dat ik er alleen maar van kan genieten.

Na de peeling krijg ik een aromatisch masker. Tissue strips gedrenkt in een mix van aromatische en essentiële oliën worden 1 voor 1 op mijn gezicht gelegd. Deze druppelen een beetje naar beneden maar dit word heel zorgvuldig opgedept. De strips komen op mijn gehele gezicht, dus ook op mijn ogen, en een stukje van mijn hals. Vervolgens wordt het afgedekt met een handdoek. Dit voelt heel lekker aan.

Mijn armen en daarna ook benen worden ingesmeerd met dezelfde rijke crème en vervolgens word ik ook hier met de jadestenen gemasseerd. Vooral bij mijn handen en voeten voelt dit echt geweldig. De jadestenen worden aan beide kanten gebruikt. In de palm van mijn hand en op mijn hand en in de bal van mijn voet en op mijn voet. Je merkt de energie die tussen de stenen stroomt. Als mijn hele lichaam gedaan is voel ik me helemaal zen. De tissue strips worden van mijn gezicht verwijderd en ik krijg het Tranquillity masker aangebracht. Dit is een masker met Amaranth olie, rozen olie en jojoba olie voor extra elasticiteit. Tijdens dit masker krijg ik een hoofdhuidmassage.

Voor een nog beter beeld van deze behandeling kun je onderstaand filmpje bekijken:

Na afloop ben ik echt super relaxed. Ik merk het vooral aan de manier waarop ik praat, veel langzamer dan normaal. Toch ben ik niet sloom. Integendeel, ik barst van de energie. Meestal kun je me wegdragen na een massage maar nu ben ik vol energie en ook nog eens erg alert. Natuurlijk ga ik ook nog even in de sauna van Spa Zuiver relaxen.

De dagen erna merk ik dat ik veel meer in balans ben. Ik ben niet alleen meer ontspannen maar heb ook meer energie en ben helder van geest. De behandeling heeft mij zeker goed gedaan, ik zie er beter uit. Ook is mijn gehele lichaam super zacht. Ik heb wat proefjes meegekregen van de Comfort Zone Tranquillity lijn dus ik kan nog even nagenieten van deze heerlijke producten.

Ik kan de Tip to Toe behandeling iedereen aanraden. Met name als je weinig energie hebt of wel wat ontspanning kunt gebruiken. Het is echt een cadeautje en moment voor jezelf.

Logo-Spa-ZuiverDeze behandeling is exclusief te boeken bij Spa Sport Hotel Zuiver. De kosten van deze behandeling bedragen € 79,- maar is nu nog de gehele maand september te boeken voor € 69,-.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email
Over de auteur
Profielfoto van H. van Mackelenbergh
ONLINE BEAUTY ADVISEUR

Zie mij als een online vriendin die jou graag helpt om er nog beter uit te zien. Als beauty expert voorzie ik jou van tips en nieuwtjes en sta ik vooraan in de rij om nieuwe dingen uit te proberen. Altijd onafhankelijk en eerlijk.