Wella Professional Elements is een haarverzorgingslijn die vrij is van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Wella Professionals Elements, helpt het haar te herstellen, beschermen en degeneratie van de haarkeratine te voor- komen, dankzij de NuTree Complex technologie. Deze succesvolle lijn komt nu met een mooie aanvulling, Wella Professionals Elements Hair Strengthening Serum.

Wella Professionals Elements Hair Strengthening Serum versterkt de haarvezels, geeft meer volume en helpt de hoofdhuidconditie in balans te houden. Het haar versterkende serum bevat natuurlijk extract van esbomen, een krachtige antioxidant die beschadiging door vrije radicalen helpt verminderen en de hoofdhuid kalmeert. Het natuurlijke boomextract heeft ook anti-irriterende eigenschappen om de hoofdhuid in balans te brengen en te kalmeren. Het serum bevat panthenol, ook wel bekend als provitamine B5, dat diep in het haar dringt om de binnenste keratinecelstructuur te herstellen en vocht aan het haar te binden. Het resultaat is van aanzet tot in de punten gevoed haar dat er glad en gezond uitziet.

wella elements

De Wella Professionals Elements lijn bestaat uit de volgende verzorgingsproducten:

Renewing Shampoo
Sulfaatvrije shampoo die het vocht- gehalte in het haar herstelt en het van aanzet tot in de punten beschermt en voedt.
Prijs: € 16,40
bestellen
 

Renewing Conditioner
Lichtgewicht parabeenvrije conditioner die elke haarvezel van binnenuit versterkt en helpt de natuurlijke vitaliteit van het haar te herstellen en beschermen
Prijs: € 22,35.
bestellen
 

Renewing Mask
Lichtgewicht parabeenvrije conditioner die de interne structuur en de natuurlijke kracht van het haar intensief herstelt en beschermt.
Prijs: € 21,05
bestellen
 

Conditioning Leave-In Spray
Parabeenvrij en lichtge- wicht ontwarrende spray die kan worden aangebracht op handdoekdroog haar, om het haar te verzorgen en beschermen tegen dagelijkse stress en om het een lichte hold te geven.
Prijs € 21,25
bestellen
 

Hair Strengthening Serum
Krachtig serum dat elke haarvezel versterkt, meer volume geeft en helpt de hoofdhuidconditie in balans te houden.
Prijs: € 39,75
Binnenkort verkrijgbaar

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email