De beroemde Amerikaanse dermatoloog Dr. Zein Obagi uit Beverly Hills komt met nieuwe 2 nieuwe producten om onze handen perfect te verzorgen. In de winter zijn onze handen vaak droog en kunnen ze wel wat extra verzorging gebruiken. De nieuwe producten bestaan uit een handscrub en een voedende handverzorging.

ZO Skin Health Oraser Correcting Hand and Body Scrub

ZO Skin Health Oraser Correcting Hand and Body Scrub

Deze scrub geeft een indrukwekkende en directe verbetering van de hand- en lichaamshuid die droog, grof en/of schilferig is. De scrub heeft een unieke dubbele aanpak door de huid zowel chemisch als mechanisch te scrubben. ZO Skin Heath Oraser Correcting Hand and Body Scrub maakt gebruik van salicylzuur en suikerkristallen.

Shea butter, mango en safflower oil voeden en herstellen de huid zodat handen, voeten en andere lichaamsdelen gehydrateerd voelen en ogen. Dagelijks gebruik van deze scrub vermindert snel hyperkeratose (eeltvorming) waardoor de huid zacht en glad aanvoelt. Toegevoegde ingrediënten tegen roodheid zorgen tevens voor een egalere en comfortabel aanvoelende huid. De scrub voorkomt tevens droogheid en kloven.

Gebruiksaanwijzing: Deze scrub werkt het best op een vochtige huid. Breng royaal aan, masseer in op de handen en/of het lichaam gedurende 30 seconden in een circulaire beweging. Kan gebruikt worden op droge of vochtige huid. Laat de scrub vervolgens 1 minuut intrekken voor optimale ondersteuning van de hydratatie en een verzachtende werking. Spoel grondig af met water en dep droog.

ZO Skin Health Oraser Nourishing Hand Crème

ZO Skin Health Oraser Nourishing Hand Crème

Deze handcrème is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De handcrème is zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken en vermindert de tekenen van huidveroudering op de handen. Krachtige retinol en cel-vernieuwende enzymen verjongen de handhuid zichtbaar. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Deze handcrème is er daarnaast op gericht om pigmentatie te minimaliseren en te voorkomen. Lipiden in de huid worden aangevuld en de hydratanten zorgen voor een zachte huid met een verbeterde textuur en een verbetering van de barrièrefunctie.

ZO Skin Heath Oraser Correcting Hand and Body Scrub (170 gram) en ZO Skin Health Oraser Nourishing Hand Crème (100 ml) zijn vanaf heden verkrijgbaar voor de prijs van € 68.95 per stuk.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email