Vind jij het ook lekker om heerlijk te ontspannen in de sauna? Wij ook! We hebben samen met SpaOnline.com een leuke actie opgezet zodat het voor iedereen mogelijk is om binnenkort met z’n tweeën te genieten van een heerlijk dagje sauna terwijl je maar voor 1 persoon betaalt. Door het geven van een review op een product op Choosebeauty.nl ontvang je van ons een unieke kortingscode. Hiermee kun je bij SpaOnline.com 2 kaartjes voor de sauna bestellen, 1 kaartje betaal je en het andere kaartje krijg je cadeau van ons.

Altijd met korting naar de sauna
Naar de sauna gaan is heerlijk en vaak echt een cadeautje voor jezelf. Helaas is het best duur om regelmatig naar de sauna te gaan. SpaOnline.com zorgt ervoor dat jij voortaan met korting naar de sauna gaat. Deze website geeft jou minimaal 10% korting op een saunabezoek maar de kortingen kunnen oplopen tot wel 60%. Deze website is dus zeker een bezoekje waard als je een sauna dag of avond in de planning hebt staan.

Wat moet je doen:
Choosebeauty wil jou helpen om alleen de beste beauty producten te gebruiken. Onze redactie reviewt heel veel beauty producten, maar we willen graag dat je ons hierbij helpt. Jij gebruikt natuurlijk vast wel wat beautyproducten en wij horen graag wat jij van deze beautyproducten vindt. Geef een review over de producten die jij gebruikt en help zo anderen naar het ideale beauty product. Voor meer informatie over het schrijven van reviews verwijzen we jou graag naar de handleiding voor het geven van reviews. Je hoeft maar een review te geven om gebruik te maken van deze actie.

Door anderen te helpen met jouw reviews kun je zelf dus lekker ontspannen in de sauna. Zodra je een review hebt geschreven, krijg je binnen een week de kortingscode toegestuurd per mail. Met deze kortingscode kun je 2 saunakaartjes online bestellen voor de prijs van 1 saunakaartje. Als je de kaartjes wilt bestellen moet je wel alvast aangeven op welke dag je wilt gaan. De kortingscode is te gebruiken tot en met 30 april 2016. Wil je weten welke sauna’s meedoen met deze actie, dan vind je hier het overzicht van de deelnemende sauna’s.

Voor degene die de meeste reviews schrijft hebben we nog een extra verassing. Diegene krijgt nog een heerlijk verwenpakket van Palmolive opgestuurd.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email