Home Gezondheid Check je houdbaarheid

Check je houdbaarheid

Door: Hanneke

Er worden heel veel onderzoeken gedaan op het gebied van anti-aging. Het nadeel is echter dat veel van deze ontwikkelingen er jaren over doen om ons, als consument te bereiken. In het boek ‘Check je houdbaarheid’ zijn de nieuwste resultaten uit de laboratoria nu voor iedereen binnen handbereik.

Check je houdbaarheid

De auteurs van dit boek, Pim Christiaans en Hanny Roskamp, spraken met tientallen topwetenschappers. Met het opvolgen van de adviezen in dit boek zou je met gemak 10 tot 15 jaar ouder worden dan diegene die zich niet met hun gezondheid bezig houden en tot in de tachtig scherp en fit blijven. Door de huidige medische kennis kun je al ingrijpen voordat er iets mis gaat. Daarnaast kun je met de juiste levensstijl je gezondheid beschermen en verbeteren en er langer jong uit blijven zien.
Check je houdbaarheid boek
In het boek ‘Check je houdbaarheid’ worden de 31 belangrijkste onderdelen van je gezondheid behandeld. In het boek staan maar liefst 53 zelftesten en geavanceerde check ups. Door het invullen van deze testen en de toepasselijke anti aging tips aan te kruisen kun je op een makkelijke manier een persoonlijk masterplan samenstellen voor een lang en gezond leven. Het boek is dus niet alleen informatief maar helpt je direct bij het aanpassen van je leven. De hoofdstukken uit dit boek zijn opgebouwd in de stappen meten, weten en doen.

In het hoofdstuk over je huid staan de volgende adviezen die je kunt doen voor een betere huid:
– Doseer zonlicht
– Smeer je in
– Beweeg veel
– Eet kleurrijke voeding
– Mijd AGEs
– Slaap goed
– Check je hormonen
– Stop met roken
– Slik N-Acetyl-D-Glucosamine
– Smeer vitamine A zuur
– Mijd botox

Uiteraard staan deze adviezen uitgebreid beschreven in het boek ‘Check je houdbaarheid’

Het boek Check je houdbaarheid is verkrijgbaar voor de prijs van € 19,95
Klik hier om het boek te bestellen

Related Posts