Het merk Colorescience staat bekend om zijn luxe en gezonde cosmetica. Alle producten van Colorescience laten de huid ademen, zijn makkelijk te verdelen op de huid en voelen heel lekker zacht aan.

Colorescience heeft een complete make up lijn gemaakt van de meest hoogwaardige mineralen. Het bijzondere aan de make up van Colorescience is dat het niet mengt met water. Door deze structuur mengt het ook niet met je huid. Hierdoor kun je zelfs met minerale make up gaan zwemmen zonder dat het uitloopt. Bovendien zijn mineralen verzorgend voor je huid en is een minerale make up beter voor je huid dan een niet minerale make up.

Het nadeel van minerale make up is dat ze vaak uit losse poeder bestaan waardoor het lastig is op te brengen en je vaak knoeit. De minerale make up van Colorescience is ook verkrijgbaar in een compact vorm waardoor deze makkelijk is aan te brengen en ook makkelijk mee te nemen is voor onderweg. Voorheen waren de blush en bronzer van Colorescience nog enkel in een poeder dispenser verkrijgbaar maar daar komt nu verandering in met Colorescience Cheek Colors en Bronzers.

Colorescience Cheek Colors is een minerale blush in de vorm van een compact poeder. Deze blush combineert de voordelen van een minerale blush met de voordelen van een compact blush. Colorescience Cheek Colors zit in een compacte verpakking die makkelijk mee te nemen is. In de verpakking zit ook een spiegeltje waardoor je de blush makkelijk onderweg bij kunt werken of aan kunt brengen. De blush wordt geleverd met een blushkwastje waarmee je de blush mooi egaal kunt aanbrengen. Het opvallende aan deze blush is dat hij heel mooi verdeeld en daardoor een heel natuurlijk resultaat geeft.

De blush is verkrijgbaar voor € 42.95 en de bronzer is verkrijgbaar voor € 55,95 bij de erkende Colorescience verkooppunten.

Review Colorescience Cheek Colors

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email