De zomer komt er aan en dat betekent dat onze voeten extra verzorging behoeven. Precies op het juiste moment lanceert Clarisonic, bekend van de gezichtsreinigingsborstel, een geheel nieuw apparaat, de Pedi. De Pedi zorgt voor mooie en verzorgde voeten die gezien mogen worden.

Onze voeten hebben het zwaar te verduren, ze dragen ons gehele lichaamsgewicht. Onze schoenen knellen, drukken, schuren en wrijven, daardoor ontstaan er harde en droge plekken op onze voeten. Het Clarisonic Pedi systeem maakt onze ruwe,  droge hielen en tenen glad en zacht. Door de behandeling met de Clarisonic kan de huid veel beter vocht opnemen en gehydrateerd worden. Jouw voeten zagen er nog nooit zo mooi uit als deze zomer.

De Pedi kan worden gebruikt met de gladmakende Pedi-borstelkop en de verzachtende schijf. De Pedi borstelkop zorgt voor een doeltreffende scrub van je voeten en maakt droge en beschadigde voeten weer glad. De Pedi borstelkop dien je dagelijks te gebruiken. De verzachtende schijf maakt de ruwe huid van de voeten gladder en zachter. Ruwe en droge plekken verdwijnen zonder dat de gezondheid van de huid beschadigd raakt. De verzachtende schijf dien je 2 keer per week te gebruiken.

Clarisonic komt ook met verzorgende producten; een Foot renewing peel, Foot smoothing exfoliant en een Foot softening balm.

De resultaten:

•    97% van de vrouwen vindt dat de voeten comfortabeler aanvoelen.
•    95% van de vrouwen merkt een aanzienlijke vermindering van ruwe, droge plekken.
•    91% van de vrouwen vindt dat de voeten er jonger uitzien.
Resultaten na 2 weken gebruik van Pedi-Buff als onderdeel van de volledige clarisonic Pedi-routine.

De complete Clarisonic set inclusief de verzorgende producten kost € 199,-

Nu exclusief verkrijgbaar bij IciParis.nl voor de prijs van € 179,10 en vanaf april ook verkrijgbaar in de winkels van Ici Paris

Koop de Clarisonic Pedi nu online

 

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email