Erg slim van Clinique, ze komen met een Smart Collectie. Van vrouwen wordt verwacht dat ze altijd maar multi-tasken en soms wel 4 dingen tegelijkertijd kunnen doen. Daarom vond Clinique het hoog tijd er een lijn kwam die dit ook deed.

Clinique Smart Custom-Repair Eye TreatmentClinique Smart Custom-Repair Eye Treatment
De Smart Custom-Repair Eye Treatment is een geavanceerde oogverzorging die de huid zichtbaar verheldert, lift en opfrist. Fijne lijntjes en kraaienpootjes worden vermindert. Een lichtgewicht en olie-vrije gel cream voor alle huidtypen.
Prijs: €52.00

   
 

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair MoisturizerClinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer
De Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is een dagelijkse multitasker voor de huid die zichtbaar helpt met schade repareren en voorkomt nieuwe schade door milieuvervuiling. Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is de eerste belangrijke stap in bescherming tegen schadelijke UV-stralen.
Prijs: €45,50 voor 30 ml en €70,00 voor 50 ml

  

Clinique Smart Night Custom-Repair MoisturizerClinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer
Met het ouder worden, wordt de schade diep in de huid meer zichtbaar. Deze moisturizer richt zich op fijne lijntjes en rimpeltjes, vochtgebrek, een onregelmatige teint en verslapping door de huid ’s nachts, wanneer deze rust, heel doelgericht te helpen bij de herstelwerkzaamheden.
Prijs: €73,50

  

Clinique Smart Treatment OilClinique Smart Treatment Oil
Deze treatment oil geeft je huid een voedende boost. De lichtgewicht olie vol anti-aging ingrediënten verzorgt de droge beschadigde huid tot in de diepere lagen. Clinique Smart Treatment Oil is een voedende, niet vette olie geeft de huid direct een mooie glans en laat haar zacht aanvoelen.
Prijs: €39,00

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email