Home Gezichtsverzorging Clinique Smart Custom-Repair producten

Clinique Smart Custom-Repair producten

Door: Hanneke

Erg slim van Clinique, ze komen met een Smart Collectie. Van vrouwen wordt verwacht dat ze altijd maar multi-tasken en soms wel 4 dingen tegelijkertijd kunnen doen. Daarom vond Clinique het hoog tijd er een lijn kwam die dit ook deed.

Clinique Smart Custom-Repair producten

Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment

Clinique Smart Custom-Repair Eye TreatmentDe Smart Custom-Repair Eye Treatment is een geavanceerde oogcrème die de huid zichtbaar verheldert, lift en opfrist. Fijne lijntjes en kraaienpootjes worden vermindert. Een lichtgewicht en olie-vrije gel cream voor alle huidtypen.

Prijs: €61

Koop nu

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer

Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair MoisturizerDe Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is een dagelijkse multitasker voor de huid die zichtbaar helpt met schade repareren en voorkomt nieuwe schade door milieuvervuiling. Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is de eerste belangrijke stap in bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Prijs: €78

Koop nu

Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer

Clinique Smart Night Custom-Repair MoisturizerMet het ouder worden, wordt de schade diep in de huid meer zichtbaar. Deze moisturizer richt zich op fijne lijntjes en rimpeltjes, vochtgebrek, een onregelmatige teint en verslapping door de huid ’s nachts, wanneer deze rust, heel doelgericht te helpen bij de herstelwerkzaamheden.

Prijs: €81

Koop nu

Related Posts