Dree Hemingway wordt het gezicht van de nieuwe Chloé Signature geur reclamecampagne. Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik en Suvi Koponen gingen haar voor als het gezicht van Chloé Eau de Parfum.

Dree Hemingway is een internationale actrice en model. Dree belichaamt perfect de universele waarden van Chloé: moderniteit, natuurlijke vrouwelijkheid, vrijlevendigheid en onafhankelijkheid. Ze is de belichaming van moeiteloosheid. Haar universele aantrekkingskracht komt voort uit een uniek gevoel van elegantie en stedelijke houding.

De reactie van Dree Hemingway: “ik ben zeer vereerd om het nieuwe gezicht van Chloé Signature te zijn. Het is een merk dat voor lange tijd een deel van mijn leven is geweest en een hoop herinneringen met zich meebrengt. Ik kijk uit naar de samenwerking met Chloe”.

Chloe signature parfum

Dree Hemingway liep afgelopen maart nog mee in de show van Chloé in Parijs. Clare Waight Keller, creatief directeur Chloé’s: “ze belichaamt volledig de geest en de houding van een Chloé meisje. Haar stralende schoonheid en persoonlijkheid benadrukken alles wat ik wilde overbrengen met de geur. Met haar ongelooflijke vermogen om elegant, nonchalant en spontaan te zijn is ze zowel modern en charmant”.

De geur van Chloé werd 7 jaar geleden gelanceerd met de essentie van het Chloé meisje, waardoor het een van de meest emblematische iconen van Chloé creaties werd. “We zijn erg trots om samen te werken met Dree en verwelkomen haar graag in Chloé familie”, aldus Geoffroy de la Bourdonnaye, Chloé ‘s President.

“In de afgelopen 7 jaar hebben we mooie iconische geur gecreëerd. De reclamecampagnes portretteren de Chloé meisje in een eigentijdse visie op vrouwelijkheid van vandaag. Met de de inspirerende persoonlijkheid Dree willen we de miljoenen Chloé fans aanspreken”, aldus Steve Mormoris , Chief Marketing Officer Fragrances bij Coty.

De reclamecampagne zal vanaf september 2015 werelwijd te zien zijn.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email