De “Eclips Art” Collection is een nieuwe collectie van Sebastian Professional. Met nieuwe looks, technieken en producten die haarstylisten in staat stellen om onbegrensd creatief te zijn.

Meer dan ooit doorbreken kunstenaars creatieve grenzen. Dit seizoen heeft Sebastian Professional meesterlijke haarwerken gecreëerd die mysterieuzer en fascinerender zijn dan ooit. Met de nieuwe Eclipse Art Collection duikt Sebastian dieper in haar eigen DNA dan ooit om een nieuwe artistieke visie op te roepen die uit het duister oprijst; het duister dat de basis is van onze inspiratie, het mysterie van onze ziel, de kleur van ons bloed. Sebastian zet kunstzinnigheid in de spotlights en eert hybride stijlen door schoonheid, vakmanschap en kunstzinnigheid te doen samenvloeien in fearless looks.

“We hebben met de Eclipse Art Collection echt grenzen verlegd. Het gaat ons niet om het pleasen van iedereen, we willen een emotie oproepen. Dat is waar Sebastian over gaat – niet bang zijn dat mensen ernaar kijken of ervan wegkijken.” – Michael Polsinelli, Sebastian Global Artistic Director

Sebastian introduceert acht inspirerende looks en een nieuw product als onderdeel van de Eclipse Art Collection dat haarstylisten in staat stelt om hun eigen fearless kunstzinnige meesterwerken te creëren.
Sebastian stylbrid9

SEBASTIAN STYLBRID 9 is een alcohol-vrije micro-spray mousse die werk als een hybride primer. STYLBRID 9 maakt het mogelijk om elke fearless haarlook te creëren die je maar kunt wensen en werkt als een lichte, hybride stylingformule. Stylbrid 9 heeft negen eigenschappen: UV-bescherming, hittebescherming, kruldefinitie, hold, natuurlijke glans, stylinggemak, is licht op het haar en geeft textuur en volume – en dat allemaal in één flesje. Dankzij de nauwkeurige micro mousse-spray applicatie is het product beter te verdelen zelfs op nat haar.

Sebastian STYLBRID 9 is vanaf 1 april verkrijgbaar bij Sebastian Professional salons.

 

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email