Maar liefst 40% van alle Nederlanders is vaak oververmoeid of opgebrand. Vaak moet alles in ons leven maar snel en hebben mensen nog maar weinig tijd voor zichzelf, laat staan voor elkaar. Met een dagje sauna kom je vaak weer helemaal tot rust. Ook is een dagje sauna een ideaal moment om weer eens lekker tijd voor elkaar te hebben.

Mensen ontspanning geven is een van de leukste cadeautjes die bestaan. We leven in zo’n economie dat iedereen materialistisch gezien vaak alles al heeft maar mentaal nog heel wat kan gebruiken. Ideaal hiervoor is de Wellnessbon. Deze cadeaubon biedt tal van mogelijkheden op het gebied van wellness, beauty, (h)eerlijke diners en green gifts. Met deze Wellnessbon geef je dus gegarandeerd ontspanning cadeau.

Met meer dan 100 acceptanten en ruim 300 verschillende arrangementen verspreid door het hele land biedt de Wellnessbon voor ieder wat wils. Zo kan de ontvanger eenvoudig een keuze maken uit tal van spa resorts, beautysalons, massagesalons, (h)eerlijke restaurants en zelfs complete verwenweekenden. De ontvanger kiest zelf op welke manier hij of zij helemaal tot rust wilt komen.

Het grote voordeel van de Wellnessbon is dat hij door heel Nederland te besteden is op veel verschillende locaties. Degene die de bon ontvangt kan dus dicht bij huis genieten maar de bon ook combineren met een weekendje weg of met een goede verre vriendin. Mocht diegene niet van de sauna houden, dan kan de bon ingewisseld worden voor een (h)eerlijk diner of een leuk cadeau.

Ken jij iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken? Tag dan deze vriend of vriendin op onze Facebook pagina en maak kans op een Wellnessbon ter waarde van € 50,-. Met deze bon kunnen jullie gezellig samen een dagje naar de sauna of je kunt de bon helemaal cadeau doen zodat je diegene een complete verwendag bezorgd. Deze actie loopt tot en met 17 november 2015.

Als je iemand een flinke dosis ontspanning wilt geven kun je deze Wellnessbon uiteraard ook direct bestellen. Dat kan via de website van de Wellnessbon. De Wellnessbon wordt verzonden in een luxe cadeauverpakking. Ben je vergeten een cadeautje te kopen voor een verjaardag of belangrijk event? Je kunt er ook voor kiezen om de Wellnessbon direct te printen of per mail te verzenden. De bon kun je dus ook heel handig doormailen naar iemand die er even helemaal doorheen zit. Reken er maar op dat deze persoon super blij is met een Wellnessbon.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email