Kim Kardashian doet haar makeup natuurlijk niet zelf. Ze heeft een heel team van visagisten om zich heen. Haar vaste en meest gebruikte visagist is Mario Dedivanovic, die ze daardoor ook wereldberoemd heeft gemaakt.

Mario Dedivanovic is een ster in contouren en heeft dit zeker samen met Kim onder de aandacht gebracht en daar een enorme trend mee gezet. Door de juiste contouren aan te brengen maakt hij echt een verschil. Hij is echt de master in contouren.

Wil je ook leren hoe hij dat doet? Samen geven ze make up workshops. Op 25 juli 2015 is de volgende make up masterclass te boeken in California. Kosten? $ 500,- voor de goedkoopste tickets, $ 800,- voor een gouden ticket en $ 1.000,- voor een platinum ticket. De laatste 2 zijn dan wel inclusief een goodie bag van $ 1.000,-. Deze prijzen zijn natuurlijk niet voor ons normale mensen te betalen, zeker niet als je de reiskosten erbij op telt.

Wil je toch wat meekrijgen van de visagist die de makeup van Kim Kardashian doet? De tutorials liggen niet voor het oprapen maar we hebben er 1 gevonden waarmee je toch een aardig lesje van de master himself meekrijgt. Deze video is zeker de moeite waard om te kijken en leuk om na te doen of om inspriratie op te doen.

Volg Mario via Instagram

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email