Tegenwoordig zie je dat er in beautyproducten steeds meer gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke oliën. Met name van arganolie, olijfolie, marulaolie en wonderolie. Knijp heeft al deze verzorgende en voedende oliën weten te combineren in een productlijn, genaamd Kneipp beauty geheim. We vertellen jullie graag wat meer over de werking van deze oliën en over de nieuwe producten in deze lijn.

Arganolie
Arganolie is afkomstig van de arganboom, de levensboom van de Berbers in Marokko. Arganolie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren. Deze zorgen ervoor dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijven. Arganolie bevat daarnaast vitamine E die de huid revitaliseert en beschermt tegen vrije radicalen.

Marulaolie
Marulaolie wordt gewonnen uit de zaden van de Marulaboom in Afrika, ook wel Olifantenboom genoemd. Marulaolie is rijk aan omega 6 vetzuren en anti-oxidanten en heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid.

Wonderolie
Wonderolie wordt al sinds de oudheid gehaald uit de zaden van de wonderboom die veelal groeit in tropisch Afrika. De olie werkt heilzaam en diep verzorgend. Wonderolie reinigt en ondersteunt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Wonderolie bevordert bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.

Olijfolie
Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans van de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines. Olijfolie houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Kneipp beauty geheim

Kneipp Beauty geheim Sugar & oil body scrub
Kneipp beauty geheim sugar & oil body scrub polijst het bovenste laagje huidcellen weg waardoor je huid gladder wordt en er fris en stralend uit gaat zien. De combinatie van natuurlijke oliën werkt in op je huid om deze intensief te verzorgen. Je huid is instant beschermd tegen uitdrogen, voelt heerlijk zacht aan en is niet plakkerig.
Prijs € 9,49

Kneipp Beauty geheim Doucheolie
Kneipp beauty geheim doucheolie bestaat voor 75% uit natuurlijke oliën, het hoogste percentage van alle doucheoliën. Deze doucheolie gaat licht schuimen zodra het in aanraking komt met water en zorgt voor een schoon en fris gevoel.
Prijs € 5,49

Kneipp beauty geheim Huidolie
De huidolie is letterlijk en figuurlijk goud voor je huid. Kneipp beauty geheim huidolie geeft een fluweelzacht huidgevoel, biedt diepe verzorging, herstelt de huidbalans en
versterkt de huidbarrière. Deze olie trekt razendsnel in de huid en laat geen spoortje vet na.
Prijs: € 8,49

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email