Home Gezichtsverzorging Meder Beauty Science producten

Meder Beauty Science producten

Door: Hanneke

De professionele verzorgingslijn van het Zwitserse merk Meder Beauty Science wordt in ruim 20 landen landen verkocht. De producten zijn ontwikkeld door de befaamde productontwikkelaar en dermatologe dr. Tiina Orasmae-Meder en haar toonaangevende Zwitserse laboratorium. Onlangs benaderden ze mij om hun verzorgingslijn te testen.

Meder Beauty Science

De producten van de Meder Beauty Science lijn zijn ontwikkeld om de schoonheid van de huid ‘van binnenuit’ te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar hechtheid, veerkracht en stralende teint terug te geven. In klinische proeven is bewezen dat de cosmetische ingrediënten die gebruikt worden effectief zijn.

De meest actuele biotechnologische innovaties en de meest werkzame ingrediënten worden toegevoegd in de hoogst mogelijke concentraties.

Voor mijn gevoelige en droge huid werden mij de volgende producten geadviseerd:

Meder-beauty-science-reiniging
AX1 Gel nettoyant Net-Apax – Verfrissende reinigingsgel voor de gevoelige huid

Deze reiniging is geschikt voor de dunne, getraumatiseerde, geprikkelde en gevoelige huid. Yoghurtpoeder herstelt een gezonde microflora in de huid, geitenmelkpeptiden kalmeren en brengen vocht in, Malva Sylvestris stimuleert de microcirculatie en gaat oxidatie tegen.

De verpakking van deze reiniging is perfect, met de pompflacon kun je de hoeveelheid doseren. De structuur is licht, schuimt niet en de geur is neutraal. Voordat je deze reiniging gebruikt moet je wel eerst je make up verwijderen. De reiniging is makkelijk te verwijderen met vochtige wattenschijfjes. Deze reiniging droogt mijn huid niet uit. De adviesprijs van deze reiniging is € 73.00 voor 150 ml.

Meder-beauty-science-serum

Sa3 Serum Soin-Apax – Antioxidant-serum voor de gevoelige huid

Ideaal voor de dunne, getraumatiseerde, geprikkelde en gevoelige huid. Het natuurlijke extract van Centella Asiatica heeft een vochtafdrijvend en ontstekingsremmend effect, vermindert allergische reacties, maakt de huid minder overgevoelig en bespoedigt de heling na kosmetische behandeling. Bij regelmatig gebruik bevordert het de aanmaak van collageen en vertraagt het de veroudering; de huid wordt steviger en elastischer.

Dit transparante serum is eveneens goed te doseren en heeft een neutrale geur. Het serum heeft even de tijd nodig om goed op de huid in te werken. Dit serum maakt je huid aanzienlijk gladder van structuur en zachter. De adviesprijs van dit serum is € 80.00 voor 50 ml.
Meder-beauty-science-creme

Sd7 Crème Salva-Derm – voor alle huidtypen

Deze crème heeft een hoge concentratie van werkzame componenten voor een effectieve vochtinbreng en verjonging, zelfs van de droge, gevoelige en beschadigde huid. Salva-Derm crème herstelt de lipidemembranen, vermindert de overgevoeligheid van de huid, voorziet in diepe hydratering, stimuleert de aanmaak van hyaluronan in de dermis en heeft een zichtbaar liftend effect.

Deze crème heeft een vloeibare structuur die heel makkelijk en egaal aan te brengen is in het gezicht. De crème wordt snel door de huid opgenomen en maakt de huid glad en egaal. De adviesprijs van deze crème is € 103.00 voor 50 ml.

Meder-beauty-science-oogcreme

Blepharo-Day & Blepharo-Night – Dag- en nacht-oogcrèmes

Blepharo-Day oogcrème herstelt de microcirculatie en de zuurstofvoorziening en geeft de kwetsbare huid rond de ogen nieuwe energie en kleur. De werkzame ingrediënten van Blepharo-Night oogcrème gaan oxidatie en veroudering tegen, herstellen de membranen en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Deze ooggel heeft een fijne textuur die snel in de huid trekt. Mijn oogopslag ziet er frisser uit en de huid rondom mijn ogen is strakker. Mijn oogleden hangen wat minder. De adviesprijs van deze oogcrème is € 99.00 voor 30 ml.

Ervaring met Meder beauty science producten

Conclusie: Ik ben zeer tevreden over de werking van deze producten. Het valt mij op dat mijn huid niet meer rood wordt na het douchen wat normaal wel het geval was. Het lijkt zelfs alsof ik geen gevoelige huid meer heb. Mijn droogtelijntjes zijn verminderd, mijn huid is egaler en gladder na het gebruik van de producten van Meder Beauty Science.

Related Posts