Home Gezichtsverzorging Medik8 gezichtsbehandeling

Medik8 gezichtsbehandeling

Door: Hanneke

Op uitnodiging mocht ik een Medik8 gezichtsbehandeling ondergaan bij Monique Gottmer, om op deze manier de producten van Medik8 nog beter te leren kennen. En dan in het bijzonder de R-retinoate die ze onlangs hebben gelanceerd.

Het is niet de eerste keer dat ik bij Monique Gottmer de salon betreed. Na mijn eerste ervaring afgelopen september ben ik helemaal ‘hooked’ van haar werkwijze en ben ik inmiddels meerdere keren binnen gestapt om mijzelf en mijn huid door haar te laten verwennen. Begin dit jaar heeft ze een nieuwe salon in de Roelof Hartstraat geopend. Het is een erg mooie salon waar een ontspannen sfeer hangt.

Behandeling Medik8

De behandeling van Medik8 begint met het reinigen van mijn ogen en lippen met de Eyecleanse van Medik8 en het reinigen van mijn gezicht met de Cream cleanse. Dit is een lekker romige reinigingsmelk. Door een beetje Bamboo micro polish aan deze reiniging toe te voegen wordt mijn huid op een hele milde manier gescrubd. De scrub is goed rond en je merkt dat het op een milde en fijne manier mijn huid ontdoet van mijn dode huidcellen. Monique doet dit allemaal op een masserende manier waardoor het echt heerlijk genieten is bij haar in de stoel.

superfacial peel medik8
Vervolgens wordt de Superfacial peel van Medik8 aangebracht. Dit is een enzymen peeling die heerlijk naar Papaya ruikt. Fruitenzymen, zoals papaja behoren tot de spijsverteringsenzymen en zijn in staat keratine op te lossen. Ze verteren de opgehoopte dode huidcellen en eiwitten. Op die manier verzachten ze de huid en bevorderen ze de hydratatie. Je voelt dit product op je huid werken. Tijdens de 10 minuten dat het product moet inwerken, krijg ik een heerlijke hoofdhuid massage. Met een warm compres wordt de peeling verwijdert en daarna worden de laatste restjes verwijderd met de Pore refining toner.
CE tetra serum
Hierna krijg ik een heerlijke gezicht, hals- en decolleté massage met het CE – Tetra serum. Een revolutionair stabiel vitamine C product met 7% vitamine C. CE-Tetra helpt UV-beschadiging te herstellen. Het helpt bij de opbouw van collageenproductie en het herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid. Bevat ook vitamine E dat de werking van vitamine C versterkt en helpt om in de huid te komen. De 7% stabiele vitamine C en is 4 keer sterker dan elk ander vitamine C product. Dit serum voelt heel lekker aan op mijn huid. Er wordt weer gebruik gemaakt van een warm compress om dit serum te verwijderen.
medik8 radiance mask
Om mijn huid een mooie glow te geven wordt het Radiance masker op mijn huid aangebracht. Dit masker wordt gemengd met een lotion omdat het een heel vol masker is, op deze manier is de textuur perfect. Het masker heeft een hele volle en romige structuur en mijn huid vindt dit echt heerlijk. Monique masseert dit masker in mijn huid zodat ik nog meer geniet van de romige textuur van dit masker en het maskert nog beter kan worden opgenomen door mijn huid. Met een spatel wordt het masker van mijn huid ontdaan en met een warm compres wordt het verder van mijn huid verwijderd.
Als afsluiting krijg ik een ware cocktail van verrijkende serums. Ze begint met het Retinol 3TR serum, gebruikt dan het Hydr8 B5 serum en brengt vervolgens het R-retinoate serum aan.
r retinoate medik8
Het R-retinoate serum is echt een top lancering van afgelopen jaar. Het is Medik8 na jarenlange studie gelukt om vitamine A, ook wel retinol te verpakken met liposomen zodat het pas in de huid gaat werken. Hierdoor heeft het wel de werking van Vitamine A oftewel retinol, maar niet de nadelen zoals roodheid die vaak voorkomen bij het gebruik hiervan. Daarnaast kan het ook prima overdag gebruikt worden. Vitamine A/retinol is een van de weinige stoffen die echt effectief bewezen zijn dat ze de ouderdom kunnen terugdraaien. Lees ook hier mijn ervaring met gebruik van de R-retioate van Medik8. Bij mij trad er geen roodheid in mijn huid op. Omdat het product erg effectief is kan het wel voorkomen dat je huid wat droger aanvoelt. Mijn advies is dan ook om het samen met een goede hydraterende moisturizer te gebruiken.

Na de behandeling ziet mijn huid er heel mooi uit. Mijn huid reageert heel snel gevoelig op behandelingen. Bij deze behandeling merk ik dat het mild voor mijn huid is maar toch een optimaal effect heeft gehad. Mijn huid is mooi glad, beter gehydrateerd en ook minder droog. Ook heb ik een mooie glow over mijn huid en mijn fijne lijn tjes zijn wat minder geworden. Aanrader!

 

Monique Gottmer

Waarin Monique zich onderscheidt van vele andere schoonheidsspecialisten is dat zij alles als onderdeel van de behandeling ziet. Ze pakt je bijvoorbeeld lekker in met een deken en start met een kleine voetmassage waardoor je meteen relaxed voelt. Wanneer ze je haar in een netje doet is dat onderdeel van een massage en wanneer een maskertje een tijdje in moet werken krijg je intussen een heerlijke hoofdhuid massage. Alles is dus een grote pure verwennerij.

Related Posts