Natuurlijk, we gebruiken make up om er mooier uit te zien, en dat moet ik zeker het belangrijkste blijven. Maar persoonlijk kan ik ook helemaal verliefd worden op make up verpakkingen. In deze shopblog de 5 mooiste lippenstift juweeltjes.

 

YSL Rouge volupteNr. 1 Guerlain Rouge Volupte

Dit is echt veruit mijn favoriet. Ik bedoel; hoe mooi kun je een lippenstift maken. Het is echt een kunstwerk en elke keer als ik hem opbreng voel ik me een prinsesje. De lippenstift zelf voelt ook heel goed en zacht aan op de lippen. En erg handig; je ziet de kleur door het hulsje heen, dus weet precies welke je moet pakken als je er meerdere kleuren van hebt

Prijs € 34.51

bestellen

 

 

 

Diorific

Nr. 2 Dior Rouge Diorific

Op top 2 in deze lijst de mooie lippenstift van Dior. Laten we eerlijk zijn, deze verpakking is toch magisch mooi. De kleuren zijn ook nog eens heel intens en blijven lang zitten.

Prijs € 40.50

bestellen

 

 

 

Rouge coco

Nr. 3 Chanel Rouge Coco

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ik ben fan van Chanel en de verpakkingen. De klassieke zwart met gouden verpakkingen staan gegarandeerd voor een luxe uitstraling. De lippenstift zelf is erg comfortabel op de lippen en heeft geen smaakje.

Prijs 33.50

bestellen

 

 

 

kiss kiss

Nr. 4 Guerlain Kiss Kiss

Deze prachtige huls is ontworpen door designer Herve Van Der Straeten. De combinatie van zwart met goud geeft deze mooie lippenstift een enorme glamour uitstraling. Je lippen worden verzorgd door de toevoeging van mango boter.

Prijs € 37.23

bestellen

 

 

 

Hydra lustre

 

Nr. 5 Estee Lauder Hydra Lustre

Deze hydraterende lippenstift van Estee Lauder verwent je droge lippen en blijft ook nog eens lang zitten. De geribbelde gouden huls is een lust voor het oog en een sieraad in je handtas.

Prijs € 26.00

bestellen

 

 

TIP: Bij aankoop van 2 lippenstiften krijg je tot 31 mei 25% korting bij Ici Paris. Ren dus snel naar de winkel of klik op bovenstaande buttons om de lippenstift te bestellen.

Wat is jouw favoriet?

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email
Over de auteur
Profielfoto van H. van Mackelenbergh
ONLINE BEAUTY ADVISEUR

Zie mij als een online vriendin die jou graag helpt om er nog beter uit te zien. Als beauty expert voorzie ik jou van tips en nieuwtjes en sta ik vooraan in de rij om nieuwe dingen uit te proberen. Altijd onafhankelijk en eerlijk.