Home Make up Dit is de nageltrend van het moment

Dit is de nageltrend van het moment

Door: Hanneke

Soap Treatment Store signaleert de nieuwste trends op het gebied van onze nagels. Deze winter zien we weer de prachtige nude tinten, oud roze en warme grijze tinten nagellak. De kleur van de nagels is dus wat minder heftig en geeft vooral een natuurlijke nagelkleur weer. Maar dit najaar is het vooral de shape die echt anders gaat worden. Waag jij je aan de Stiletto nail of ga je voor de Almond shape?

Nageltrend
nageltrends

Nog steeds komen de squared shaped nagels voorbij. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de french manicure. Deze trend heeft lang aangehouden, maar werd ingehaald door de korte nagels. Mooi, kort en rond geshaped met perfect verzorgde nagelriemen in een mooie heldere kleur gelakt, vaak in rood. Deze trend is nu voorbij.

Het nieuwste van het nieuwste is de Stiletto nail. Hele lange nagels die zo spits en scherp worden gevijld dat ze lijken op cat claws. Veel sterren als Beyonce en Rihanna zijn ermee gespot. Heel bijzonder en wellicht ook een mooi fashion statement, maar niet echt praktisch. Deze trend is vooral voor dames die geen mails schrijven, luiers verschonen en boodschappen doen.
Wij gaan deze herfst en winter voor de Almond nails. Sexy, chic en elegant. De nagel mag weer wat langer, zodat de mooie amandelvormige shape gevijld kan worden. Dit is echt dé nageltrend voor de winter. Prachtig geshaped en super strak gelakt in een nude tint of oud roze.

OPI nail envy
TIP! Gebruik de Nail Envy’s van O.P.I voor extreme versteviging aan je nagel, zodat ze niet breken. En hoe fijn: ze zijn verkrijgbaar dé juiste winter nude tinten.

Koop nu

Related Posts