Clinique introduceert Skinny sticks. Dit zijn ultradunne eyeliners die je niet hoeft te slijpen. Zonder enige moeite zorgen deze eyeliners voor een perfect lijntje rondom jouw ogen. Ze worden niet voor niets ‘Skinny’ genoemd, ze zijn namelijk maar ⅔ van de omtrek in vergelijking met normale eyeliners. Doordat ze kleiner zijn kun jij veel dichter bij de wimperrand komen waardoor je wimpers optisch veel voller lijken. Deze dunne maar pigmentrijke eyeliners glijden soepel over de huid en geven je een natuurlijke vorm.

Clinique-Skinny-sticks

Clinique Skinny sticks zijn verkrijgbaar 4 kleuren: Slimming Black, Slim Sable, Olive-tini en Skinny Jeans. Deze kleuren zijn alleen te gebruiken maar je kunt er ook eindeloos mee combineren. We geven je wat voorbeelden over hoe jij deze eyeliner op verschillende manieren kunt gebruiken:

Skinny_Sticks_Skinny

Skinny all over
Een echte eye opener voor dagelijks gebruik. Trek een dun lijntje langs de onderste wimperrand en gebruik dan een contrastkleur over je ooglid, waarbij je de kleur uitwerkt richting arcadeboog.

Skinny_Sticks_Double_Liner

Dubbele eyeliner
Trek een lijn langs de wimperrand en trek vervolgens nog een lijn direct daarboven. Je bereikt het mooiste effect door een zwarte lijn als basis te gebruiken. Hierdoor lijken je wimpers een stuk voller. De extra gekleurde lijn zorgt voor een speels en sprankelend effect.

Skinny_Sticks_Cat_Eye

Cat eye
Trek een lijn langs de wimperrand en ga dan omhoog richting het puntje van de wenkbrauw. Je kunt de lijn zo dik of dun maken als je zelf wilt.

Clinique Skinny Sticks zijn verkrijgbaar vanaf midden augustus.

Prijs: € 22.10

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email