Paula’s Choice lanceert de Resist Hyaluronic Acid Booster, een hoog gedoseerd serum op basis van hyaluronzuur. Dit serum maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar, helpt vochtverlies voorkomen en herstelt schade door de zon. Voor een zichtbaar en voelbaar gezondere huid, die er opvallend glad en jeugdig uitziet.

Hyaluronzuur zorgt ervoor dat vocht goed in de huid wordt vastgehouden. Hyaluronzuur speelt tevens een belangrijke rol bij het behoud van de elasticiteit van de huid. Fijne rimpels en een droge huid ontstaan vaak mede doordat er onvoldoende lichaamseigen hyaluronzuur aanwezig is. Resist Hyaluronic Acid Booster bevat een hoog gehalte aan goed opneembaar hyaluronzuur om deze tekorten effectief aan te vullen.

Hyaluronzuur serum

Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster bevat naast hyaluronzuur tevens ceramiden, glycerine en panthenol. Adenosine is een bio-organische verbinding die een belangrijke rol speelt in verschillende biochemische processen in de huid, waaronder een goede energievoorziening van de huidcellen. Dit serum maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en is ook zeer geschikt voor een huid met rosacea en bij eczeem. Het serum houdt het vocht langdurig vast in de huid en maakt de huid direct gladder.

Gebruiksaanwijzing
Breng het serum één of twee keer per dag aan na het reinigen, tonifiëren en/of exfoliëren. Voeg twee of drie druppels van het serum toe aan je favoriete dag-/nachtcrème of breng het serum ongemengd aan. Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster is tevens geschikt voor gebruik rondom de ogen. Breng overdag na het gebruik ook nog een SPF aan. Voeg een paar druppels toe aan je dagelijkse ritueel en laat je verbijsteren door het resultaat!

Prijs € 49.90

bestellen REVIEWS

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email