Home Gezichtsverzorging Retinyl Retinoate

Retinyl Retinoate

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Retinol, een vorm van vitamine A, wordt vaak gebruikt in producten tegen huidveroudering. Een groot nadeel van Retinol is dat het vaak vervelende bijwerkingen heeft. Voor het beste resultaat moet een hoge concentratie Retinol gebruikt worden. Deze hoge concentratie van Retinol is voor veel mensen te zwaar. Dit uit zich bijvoorbeeld in een jeukende uitslag, puistjes of droge plekken. Hierdoor wordt er vaak een lage dosering Retinol gebruikt in huidverzorgingsproducten, om op deze manier irritatie te voorkomen. Helaas is door deze lage dosering Retinol de werking ook minder.

Retinyl Retinoate youth activating cream

Medik8 heeft zich 4 jaar bezig gehouden met het ontwikkelen van een nieuw type Vitamine A, namelijk Retinyl Retinoate. Retinyl Retinoate youth activating cream, afgekort r-Retinoate is een revolutionair product op het gebied van huidveroudering.
r-retinoate
r-Retinoate heeft klinisch bewezen te zorgen voor maar liefst 8x beter resultaat dan Retinol. r-Retinoate heeft het grote voordeel dat het de huid niet irriteert en zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt kan worden. Hierdoor zijn ook meteen alle nadelen die Retinol met zich mee brengt verleden tijd. Retinol is instabiel. Zodra Retinol in contact komt met zonlicht werkt het niet meer. r-Retinoate is stabiel en kan dus ook overdag gebruikt worden met als extra voordeel dat het niet alleen collageen in de huid herstelt maar de huid ook tegen UV-straling beschermt. Terwijl Retinol er 6 uur over doet om in de huid te penetreren doet r-Retinoate dat onmiddelijk. Het werkt dus ook nog eens veel sneller.

Er wordt al jarenlang studies gedaan naar Retinyl Retinoate. Deze wetenschappelijke studies zijn onder andere gepubliceerd in het Britisch Journal of Dermatology. Deze studies toonden aan dat Retinyl Retinoate een betere werking heeft dan Retinol. Na 8 weken had 86% van de patienten die Retinyl Retinoate had gebruikt een afname van rimpels tegenover 59% van de patienten die met Retinol behandeld werden.

r-Retinoate heeft een lichte en romige formule die direct wordt opgenomen door de huid en de huid tegelijkertijd ook hydrateert. r-Retinoate is een revolutionair anti-aging product en werkt op fijne lijntjes, stevigheid, elasticiteit en zorgt voor een egale teint. r-Retinoate is geschikt voor alle huidtypen, dus ook de vette en gevoelige huid.

Medik 8 r-Retinoate is verkrijgbaar voor  € 169,- voor 50 ml

Koop Nu

Related Posts