Home Lichaamsverzorging Review Jasmine Laser Clinic

Review Jasmine Laser Clinic

Door: Hanneke

Amsterdam is een nieuwe salon voor laserontharing rijker. En wat voor één! Jasmine Laser Clinic is een pareltje aan de van Baerlestraat in Amsterdam Zuid. Ze tillen pijnloos laser ontharen naar een hoger niveau. In deze high-end salon wordt je verwelkomt met een heerlijke cappuccino en lekker in de watten gelegd tijdens de behandeling.

Soprano Ice Laser

Jasmine Laser Clinic werkt met de Soprano Ice laser. De Soprano Ice laser wordt geproduceerd door Alma, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van lasers. De Soprano Ice Laser biedt momenteel de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitieve ontharing. De laser onthaart geheel pijnloos, zorgt voor een langdurig resultaat en is geschikt voor alle huidtypes, haartypes en lichaamsdelen. Meestal zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om volledig van ongewenste haargroei af te komen.

jasmine laser clinic
Mijn ervaring

Uiteraard stond ik vooraan in de rij om mijn ongewenste haargroei te laten verwijderen. Toen ik de mooie salon binnen kwam lopen, werd ik verwelkomd door Justine. Justine is een huidtherapeut en volledig gespecialiseerd in laser ontharing. In de mooie ontvangstruimte kreeg ik eerst een heerlijk kopje cappuccino. En toen ik deze ophad werd ik begeleidt naar de mooie behandelruimte. Ik kan altijd zo erg genieten van een mooi interieur! De houten wanden wisselen zich op met marmeren vlakken en hierdoor ziet het er niet alleen heel mooi uit maar vooral ook erg luxe. Alsof je je in de spa van een vijf sterren hotel waant.

De behandeling met de Soprano Ice Laser deed absoluut geen pijn en voelde juist ontspannen aan. Enkel het aanbrengen van de gel voelt een beetje koud aan. Na afloop van de behandeling zie ik niets aan mijn huid. Hij is dus niet rood, gevoelig of enigszins anders dan toen ik de salon betrad.

Na een week zie ik al zo’n 25% afname van mijn stoppeltjes. Daarnaast voelen deze stoppeltjes ook een stuk zachter aan. Ik boek direct een pakket: 6 behandelingen voor mijn oksels, bikinilijn en benen. Ik hou jullie graag op de hoogte van het resultaat.

jasmine laser clinic
Tips voor laser ontharen

Voorafgaand aan de behandeling mag je 10 dagen niet zonnen en ook geen zelfbruinende producten gebruiken. Ditzelfde geldt 10 dagen na de behandeling.

De behandeling werkt het beste op een schone huid. Deodorant, bodylotion of andere verzorgingsproducten kun je dus beter even laten staan op de dag van de behandeling.

Het beste resultaat wordt bereikt als je het te behandelen gebied 24 uur van tevoren scheert. Op deze manier zijn er kleine stoppels en is de behandeling het meest effectief.

Tijdens de behandeling mag je echt absoluut niet waxen, epileren en ook niet met een epilady op ontharingscreme aan de slag. Heb je dit onlangs gedaan? Dan moet je maar liefst rekenen op 6 weken overbruggingsperiode.

Tijdens de behandeling mag je gewoon blijven scheren, al zal je merken dat dit steeds minder nodig is.
Wil je ook van jouw ongewenste haargroei af? Bel Jasmine Laser Clinic voor een intake op +31 202 194 626 of bezoek hun website Jasmine Laser Clinics. Ondanks hun superieure interieur en ervaren medewerkers vind ik persoonlijk de prijzen erg meevallen.

Related Posts