Home Gezichtsverzorging Beauty pillow Satijnen kussensloop

Beauty pillow Satijnen kussensloop

Door: Hanneke

Een satijnen kussensloop, ik had er al veel over gehoord en wilde dit graag proberen. Het merk Beauty Pillow is gespecialiseerd in satijnen kussenslopen. De kussens zijn gemaakt van het meest zachte polyester satijn.

Waarom een satijnen kussensloop?

Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat het kussen langs je gezicht en haar glijd. In tegenstelling met katoen dat ruw is en de huid kan beschadigen, schuren en er vocht aan kan onttrekken. Het satijn polijst je huid. Verzorgende producten die je op je huid en haar smeert hebben op een satijnen kussen een veel intensievere werking.

Mijn ervaring met een satijnen kussensloop

Ik vind het kussen erg fijn slapen, het is lekker zacht. Ik merk de volgende ochtend dat mijn ‘bunny lines’, dat zijn die verticale rimpels aan de zijkant van je neus, niet meer zichtbaar zijn. Mijn huid is gladder en heeft wat minder plooien als ik wakker word. Het lijkt alsof het kussen mijn haar polijst want mijn haar glanst meer. Ook zitten er minder klitten in mijn haar en blijft mijn geföhnde haar beter in model. Met warm weer zweette ik weleens op mijn hoofd waardoor mijn haar eerder vet werd, dit is nu niet meer het geval.

Het helpt ook tegen gespleten haarpunten. Doordat je haar minder tegen het kussen schuurt beschadigd je haar niet tijdens je slaap. Nu is dit niet iets wat je binnen de twee weken dat ik het kussen gebruikt heb kan waarnemen, maar ik kan me voorstellen dat minder klitten sowieso voor minder gespleten haarpunten en beschadiging van het haar zorgen.

Satijnen kussensloop tegen huisstofmijt

Een bijkomend voordeel is dat het kussen je ook beschermd tegen huisstofmijten en pollen, mocht je hiervoor allergisch zijn dan is dit dus zeker een voordeel. Als je last hebt van acne, puistjes, onzuiverheden of een rode huid kun je veel baat hebben bij het gebruik van dit kussen. Ook als je haar -en of wimper extensions hebt, heb je baat bij dit kussen omdat ze veel beter blijven zitten en minder in de klit raken met je eigen haar.
Satijnen-kussensloop
De kussens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een goede tip is om er direct 2 te bestellen zodat het mooi staat als je met zijn tweeën in bed ligt. De hoes is erg groot en past waarschijnlijk om elk kussen heen.

Conclusie

Ik vind dit product zeker een aanrader. Mooi worden terwijl je slaapt, dat wil toch iedereen? Het is een toevoeging op je beauty routine die jou geen enkele tijd kost. De investering is laag aangezien dit product een lange levensduur heeft.

De Beauty Pillows zijn te koop bij Haarshop.nl voor de prijs van € 23.95

Koop nu

Ben je benieuwd naar het verschil tussen een satijnen kussensloop en een zijden kussensloop? Lees dan ook het artikel over de zijden kussensloop.

Related Posts