Home Gezichtsverzorging Soap Recommends Maskers

Soap Recommends Maskers

Door: Hanneke

Soap Treatment Store lanceert vanaf heden vier keer per jaar een collectie van producten die elkaar versterken. Deze beauty producten sluiten perfect aan bij de treatments van Soap Treatment store en Doctors at Soap. De eerste collectie van Soap Recommends bestaat uit drie multi-use maskers; The Clean-up Mud Mask, The 10 minute Peeling Mask en The Leave-on Beautifying Mask.
Mud-Mask

THE CLEAN-UP MUD MASK

The Clean-up Mud Mask is een reinigend klei masker. Het masker absorbeert het overtollige talg, reinigt het huidoppervlak en heeft het vermogen diep tot de poriën door te dringen. Je huid voelt extreem schoon aan na een behandeling.
The Clean-up Mud Mask is bij uitstek geschikt voor een gecombineerde tot vette huid met onzuiverheden en grove poriën. Uiteraard kan dit masker ook plaatselijk gebruikt worden op probleemzones en is op deze manier op ieder huidtype te gebruiken.

Het Clean-up Mud masker bevat vele actieve ingrediënten waaronder China Clay. Deze klei heeft een sterk zuiverende en reinigende werking op de huid. Het heeft het vermogen om tot diep in de poriën door te dringen. Calendula heeft een helende werking, en helpt de huid sneller herstellen na bijvoorbeeld een ontsteking en werkt daarnaast ook tegen roodheid en irritatie. Mais is een werkstof die bekend staat om zijn absorberende werking. Het neemt het overtollig talg op dat zich aan het huidoppervlak bevindt. Hierdoor zorgt Corn Mais voor een mooie en matte huid.

Salicylzuur is de best werkende BHA. Dit zuur wordt gewonnen uit boomschors van de wilg en heeft een exfoliërende werking. In The Clean-up Mud Mask is het percentage salicylzuur 0,2%. Salicylzuur werkt tegen een onzuivere huid en pakt verstoppingen grondig aan. Met het het gebruik van dit zuur verwijder je de dode opperhuidcellen, maar het zorgt ook voor een stimulatie van de celvernieuwing dat voor een anti-aging effect zorgt. Ethanol heeft een antibacteriële en sterk ontsmettende werking. Op de huid heeft ethanol een ontvettende werking, hierdoor voorkomt het ontstekingen en onzuiverheden.

The Clean-up Mud Mask is te gebruiken als masker 1 of 2 x per week en als spot treatment.

10-minute-Peeling-Mask

THE 10 MINUTE PEELING MASK

The 10 Minute Peeling Mask is gericht op exfoliëren en anti-aging. Dit multi-use masker is iedere dag te gebruiken. The 10 Minute Peeling Mask is uiterst geschikt is voor iedere huid. Door je huid te exfoliëren zorg je er voor dat je huid gladder en egaler wordt en dat lijntjes en rimpels minder worden. Daarnaast krijgen onzuiverheden minder kans.

The 10 Minute Peeling Mask bevat AHA’s Dit zijn natuurlijke zuren die de dode huidcellen verwijderen. Het masker haalt letterlijk een dun laagje “lelijke” huid weg, zodat een nieuwe en frisse huid tevoorschijn komt. AHA’s stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Deze zuren hebben dus naast hun exfoliërende werking ook een anti-aging werking. In dit masker zijn glycolzuur, melkzuren en fruitzuren verwerkt. Deze zuren werken perfect tegen acne, pigmentvlekken en voor een mooie huidstructuur. Glycolzuur is opgebouwd uit de kleinste moleculen. The 10 Minute Peeling Mask bevat ook Sepilift. Sepilift heeft een intensieve en snelle werking en zorgt er voor dat de huid beter vocht kan vasthouden, waardoor de huid weer soepeler wordt. Sepilift voorkomt en vermindert rimpels en werkt ook “plumbing”. De combinatie van deze zuren en Sepilift maken het The 10 Minute Peeling Mask tot een effectief en snel werkzaam product.
The 10 Minute Peeling Mask is een echte multi-tasker en op verschillende manieren te gebruiken. Het masker is ideaal om te gebruiken vóór het aanbrengen van The Clean-up Mud Mask of The leave-on Beautifying Mask maar ook voor de dagelijkse reiniging
Leave-On-mask

THE LEAVE-ON BEAUTIFYING MASK

Dit masker geeft een intensieve hydratatie aan de huid. Daarnaast kalmeert het de huid en hersteld het de huid barrière. The leave-on beautifying mask is een dagcrème, nachtcrème, oogcrème en masker in 1. Het masker trekt in je huid en je hoeft het nooit te verwijderen. Dit masker is voor iedereen geschikt.

Het Leave-on beautifying masker bevat actieve ingrediënten. In het masker is een zeer hoge dosis hyaluronzuur verwerkt, namelijk 5%. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die het vermogen heeft vocht vast te houden, zodat de huid zichtbaar beter gehydrateerd is. Door het gebruik van hyaluronzuur verdwijnen fijne lijntjes en vervagen rimpels. Ook geeft hyaluronzuur de huid zijn natuurlijke elasticiteit terug waardoor je een glad en strak effect ziet. Algen & Vitamine E werken als antioxidanten. Ze beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en UV straling. Shea butter voedt en hydrateert de huid en is rijk aan vitamine A, D, E en F. Het stimuleert de celdeling en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het maakt de huid dus soepel en zacht terwijl deze ook beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Kamille staat bekend om zijn kalmerende werking. Het vermindert direct roodheid en irritaties. Panthenol heeft het vermogen de huid door te dringen en wordt daar omgezet in vitamine B5. Vitamine B5 bevordert de energietoevoer naar cellen en versnelt de vorming van nieuwe cellen, hierdoor blijft de huid soepel en elastisch, en wordt de huidstructuur verbetert.

Het Leave-on beauty masker kan iedere dag als oogcrème gebruikt worden bij alle huidtypes. Bij een huid die een hydratatie shot nodig heeft, is het te adviseren om er een aantal nachten per week mee te slapen. The Leave-on Beautifying Mask biedt het beste resultaat als je The 10 Minute Peeling Mask ervoor gebruikt. The Leave-on Beautifying Mask is te gebruiken als masker, nachtcrème, dagcrème en oogcrème.

De maskers zijn nu verkrijgbaar bij Soap Treatment Store en via de website.
Prijs: € 39,00 per 100 ml

Koop nu

Related Posts