Als je lipgloss of lipbalm op is kun je ook wat vaseline aanbrengen op je lippen. Je krijgt hiermee een mooie glans op je lippen en beschermt je lippen tegen invloeden van buitenaf

Heb je vaak last van lippenstift op je tanden? Na het opbrengen van de lippenstift stop je jouw wijsvinger tussen je lippen, tuit je mond en trek je vinger terug. De overmatige lippenstift zit nu aan je vingers, dus zorg ervoor dat je een tissue bij de hand hebt.

Is je favoriete lippenstift bijna op of wil je er gewoon wat langer mee doen? Je lippenstift gaat minstens 10 keer zo lang mee als je de lippenstift met een penseeltje opbrengt.

Als je last hebt van droge velletjes op je lippen dan kun je deze verminderen door je lippen lichtjes te scrubben met een “oude” tandenborstel. Vervolgens smeer je een hydraterende crème op de lippen, dit helpt vaak beter dan een lipbalm omdat deze de lippen vaak alleen beschermen.

Wanneer je kleine lippen hebt kun je het beste een gloss gebruiken omdat deze je lippen wat groter maakt. Met een donkere lippenstift lijken je lippen nog kleiner, gebruik dus altijd een lichte kleur lippenstift.

Je kunt je lippen kleiner laten lijken door wat foundation op de lippen aan te brengen. Vervolgens kun je met een lippotloodje het liplijntje net iets binnen de rand tekenen.

Je lippen lijken groter als je het liplijntje net iets buiten de liprand tekent. Gebruik een lichte kleur lippenstift en gebruik een lichte gloss voor het middelste gedeelte van je lippen.

Het stukje huid in midden van je bovenlip wordt ook wel cupidoboog genoemd. Dit is het meest sexy gedeelte van je lippen en je kunt dit extra laten opvallen door het lichtelijk te accentueren met een beetje zilver of goudglans.

Als je ervoor wilt zorgen dat je lippenstift langer blijft zitten dan kun je voor het aanbrengen van de lippenstift een beetje poeder op de lippen aanbrengen. Als je geen poeder in huis hebt, helpt het ook om je lippen in te kleuren met een lippotloodje. Na het aanbrengen van de lippenstift is het verstandig om nog even op een tissue te happen.

De testers van lippenstift die je in de winkel ziet worden door iedereen aangeraakt en zijn een bron van bacteriën. Gebruik deze testers dus alleen om de kleur op je hand of op een tissue te testen.

Heb je last van rimpels rondom de lippen zorg er dan voor dat de huid van de lippen goed gespannen is als je de lippen gaat stiften. Gebruik een lippotlood om te voorkomen dat de lippenstift in de rimpels gaat uitlopen.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email