Je krijgt direct een frisse adem door op venkelzaad of peterselie te kauwen. Daarnaast neutraliseert ook een capsule met pepermuntolie vervelende luchtjes.

Bacteriën veroorzaken de slechte adem, we poetsen deze weg van onze tanden maar vergeten dat er op onze tong ook veel zitten, poets daarom ook je tong of gebruik hier een speciale tongschraper voor.

Zorg er altijd voor dat je goed flost, tussen de tanden kunnen zich bacteriën nestelen die zorgen voor een slechte adem.

Om een slechte adem te voorkomen moet je in ieder geval minimaal 2 x per dag je tanden poetsen. Gebruik als afsluiting mondwater. Mondwater reinigt je gebit op plaatsen waar je met de tandenborstel niet kan komen.

Tandvleesontstekingen zorgen ook voor een slechte adem. Ga daarom altijd op tijd naar de tandarts zodat tandvleesproblemen snel gesignaleerd en verholpen kunnen worden.

Een droge mond kan een slechte adem veroorzaken. Drink voldoende water, minimaal 2 liter per dag om dit te voorkomen. Het drinken van koffie leidt vaak tot een drogere mond en dus ook tot een slechte adem.

Bekijk de beste producten om je mond te verzorgen.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email