Home Lichaamsverzorging Waist trainer

Waist trainer

Door: Hanneke

De Kardashians staan bekend om hun slanke taille. Deze krijgen ze niet zomaar, ze maken namelijk gebruik van een waist trainer om dit effect te bereiken.

Als je mijn vorige blogs leest maak ik er geen publiek geheim van dat ik na mijn zwangerschap nog steeds te kampen heb met een dikke buik. Met 2 kleine kinderen is het vaak ook lastig om tijd te vinden om naar de sportschool te gaan. Het liefst probeer ik dan ook van alles uit om mijn buik dunner te maken.

Kardashians waist taille
Sinds mijn bevalling heb ik al veel figuur corrigerende producten gekocht. Dit tot grote ergernis. Vaak krijg je ze amper aan en als je ze dan eindelijk aan hebt knellen ze altijd een gebied af. Zo heb ik een broekje die 5 cm onder mijn borsten stopt en daar dus op de verkeerde plek een deuk in mijn buik maakt. Een broekje met pijpjes die mijn benen afknelt en waar je zelfs onder een spijkerbroek deze gênante tweedeling van mijn bovenbenen ziet. Een strak makend jurkje, die oprolt en daardoor lelijke vouwen geeft. En ook een taille met een slip die mijn billen in 2 helften verdeeld. Hetzelfde effect als bij een strakke onderbroek maar dan maal tien.

Als ik de waist trainer voor de eerste keer aantrek, ben ik meteen blij verrast. Binnen een minuut heb ik hem aan. De waist trainer begint vlak onder mijn BH en stopt net boven mijn slipje. De waist trainer voelt absoluut niet onprettig aan. Naar de toilet gaan is geen enkel probleem met deze waist trainer. In de eerste dagen merk ik dat de waist trainer mij leert om mijn buik in te houden. Na mijn zwangerschap laat ik mijn buik nog wel eens lekker hangen en door deze waist trainer merk ik dat ook als ik dit ding niet aan heb mijn buik veel meer inhoud.
waist trainer review
Ik draag heel vaak jurkjes en krijg ineens vaak de opmerking dat ik er erg sexy uitzie. De taille die de waist trainer veroorzaakt veranderd mijn figuur direct. De waist trainer is echt gericht op je taille. Van de zijkant bekeken doet hij helaas minder voor mijn buikje maar de opvallende taille trekt wel alle aandacht waardoor mijn buikje minder opvalt. Als je een erg strak jurkje aantrekt zie je de waist trainer wel een beetje zitten omdat het gedeelte voor bij de haakjes net iets hoger ligt dan de rest.
Mijn man vindt de waist trainer ‘best sexy’ staan. De waist trainer heeft ook iets weg van een korset. De zwarte versie sluit mooi aan bij mijn veelal zwarte ondergoed. Na een aantal weken zegt mijn man dat ik al echt veel ben afgevallen. Dit is helaas niet zo, ik weeg zelfs een halve kilo zwaarder, maar inderdaad, ik zie er een stuk dunner uit.

waist trainer results
In bovenstaande afbeeldingen zie je het verschil na 5 weken. Ik heb de waist trainer afwisselend gedragen. Soms een paar dagen niet, soms een paar dagen achter elkaar. Ik draag de waist trainer vooral als ik ergens naar toe ga. De laatste foto heb ik de waist trainer al 3 dagen niet aangehad. Mijn taille is dus definitief veranderd door het dragen van deze waist trainer. Bij de eerste foto weeg ik zelfs 0.5 kilo minder dan bij de tweede foto. Bij het maken van de tweede foto heb ik al 3 weken niet meer gesport.

Ik ben erg enthousiast over deze waist trainer. Hij is voor mij niet meer weg te denken uit mijn garderobe. Stiekem hoop ik dat ik hem snel in een maatje kleiner kan bestellen.

De waist trainer is gemaakt van natuurlijke latex en verkrijgbaar bij bol.com.

Koop nu

Related Posts