Home Haarverzorging Beste anti roos shampoo

Beste anti roos shampoo

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Roos is een vervelende aandoening. Een goede anti roos shampoo kan jou helpen om van je roos af te komen. Wij helpen jou graag in jouw zoektocht naar de ideale anti roos shampoo.

De beste anti roos shampoo

KERASTASE – SPECIFIQUE BAIN ANTI PELLICULAIRE

kerastase anti roos shampooDeze shampoo is erg actief tegen roos. Grote kans dat je na 1 keer wassen al van jouw roos verlost bent. De shampoo ruikt erg lekker. Gebruik wel een goede conditioner of masker na afloop om je haar te verzorgen en te ontdoen van klitten. De shampoo is erg zacht voor de hoofdhuid en daardoor een aanrader voor iedereen die last heeft van een droge en/of gevoelige hoofdhuid.

€ 25

Koop nu


VICHY – DERCOS ANTI-DANDRUFF ADVANCED ACTION SHAMPOO

vichy dercos anti roos shampooDeze shampoo zorgt ervoor dat jouw huid veel minder huidschilfers verliest. De shampoo reinigt goed en zacht. Ideaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid die van hun roos afwillen. De shampoo werkt vanaf de eerste toediening en het advies is om deze minimaal 4 weken te blijven gebruiken.

€ 14

Koop nu


LEONOR GREYL – BAIN TRAITANT PROPOLIS SHAMPOO

Leonor Greyl propolis shampoo anti roosDeze shampoo pakt niet alleen roos aan maar zorgt ook voor een vele betere conditie van je haar en hoofdhuid. Je moet de shampoo 2 keer aanbrengen, een maal om het haar schoon te maken en de tweede keer als werking tegen roos. Werkt ook heel erg goed als je last hebt van een droge of jeukende hoofdhuid. Maak het haar zacht en aanvoelen als zijde.

€ 38

Koop nu


BIOLAGE – SCALPSYNC ANTI ROOS SHAMPOO

Biolage scalp sync anti roos shampooDeze anti roos shampoo is geschikt voor de gevoelige en vettige hoofdhuid. De shampoo bevat munt en zink om de hoofdhuid in balans te houden en te voorkomen dat deze gaat schilferen. Biologe Scalpsync is veilig voor gekleurd haar en daardoor ideaal als je last hebt van roos maar je haarkleur wilt behouden.

€ 18

Koop nu


Hoe lang duurt het gemiddeld om van roos af te komen?

Om je haar te behandelen tegen roos kun je het beste jouw haar 1 keer per week wassen met een anti-roos shampoo. Vaak duurt het ongeveer 2-4 weken voordat je van je roos af bent.

Welke ingrediënten helpen tegen roos?

De volgende ingrediënten helpen jou van jouw roos af te komen; sulfur, zinc pyrithione, selenium sulfide, salicylic acid.

Waar moet ik op letten als ik mijn haar behandel tegen roos?

Een anti roos shampoo kan je hoofdhuid uitdrogen, doordat de huid droog is kan deze ook gaan jeuken. Combineer de anti roos shampoo bij voorkeur met een extra rijke conditioner of haarmasker. Als je last hebt van een droge hoofdhuid kun je deze ook bij de haar aanzet gebruiken.

Welke voedingstoffen kunnen mij helpen?

Door meer rauw voedsel te eten, zoals fruit, groenten en noten, krijg je meer enzymen binnen. Het nemen van twee eetlepels lijnolie per dag kan je ook helpen om roos te bestrijden.

Hoe ontstaat roos?

Als je last van roos hebt wordt dit veroorzaakt door een te snelle celgroei. De huidcellen op je hoofd delen zich sneller dan normaal. Hierdoor laten de afgestorven cellen in kleine, droge plakjes los. Deze haarschilfers noemt men roos. Het is niet besmettelijk en het is ook geen voorteken van kaalheid.

Related Posts