Home Lichaamsverzorging De beste hals en decolleté crème

De beste hals en decolleté crème

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zoek naar de beste hals en decolleté crème? De hals en decolleté zijn vaak een ondergeschoven kindje als het om huidverzorging gaat. Met alle gevolgen van dien. Want als je wel je gezicht goed verzorgd en je hals en decolleté vergeet, zie je op een gegeven moment verschil. Het gebruik van een goede hals en decolleté creme biedt hier uitkomst.

Er zijn verschillende crèmes verkrijgbaar voor hals en decolleté waarbij de nadruk vaak ligt op het hydrateren van de huid en/of het verminderen en voorkomen van rimpels op de hals en het decolleté. Met name de huid van het decolleté is erg dun waardoor het gevoelig is voor uitdroging. Daarnaast wordt de huid van het decolleté vaak blootgesteld aan de zon. Dit kan ervoor zorgen dat de huid snel veroudert en dat er rimpels, pigmentvlekken en zonnevlekjes ontstaan. Een zijligging als slaaphouding kan ook bijdragen aan het ontstaan van rimpels in je decolleté. Het dragen van een decolleté pad kan hier uitkomst bieden.

Beste hals en decolleté crème

Collistar – Volumizing Oil-Serum Bust

Volumizing Oil-Serum BustVolumizing Oil-Serum Bust van Collistar is een echte ‘reshaper’ voor de borsten en het decolleté. Het olie-serum helpt het volume herstellen van je decolleté door VoluplusTM en hop. Daarnaast zorgt een mix van peptiden stimuleert de fibroblasten om collageen en elastine te produceren. Trek direct in de huid, maakt de huid voller en steviger.

€ 48

Koop nu


 

Remescar – Hals & Decolleté 

remescar hals en decollete

Deze crème maakt je huid direct strakker. Het bevat een mix van natuurlijke betaglucanen en hydraterende ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat rimpels worden opgevuld en de huid wordt gehydrateerd waardoor de huid er direct beter uitziet. Naast het directe effect bevat het ingrediënten voor het aanpakken van rimpels op de langere termijn.

€ 38

Koop nu


Dr. Hauschka – Regeneratie Crème Hals en Decolleté

Dr Hauscka hals en decolleteDr. Hauschka Regeneratie Crème Hals en Décolleté vitaliseert de huid van je hals en decolleté. De crème stimuleert het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid. Het bevat heemst, berkenbladeren, rode klaver, macadamianotenolie en arganolie om de huid intensief te verzorgen en het vochtgehalte van de huid te reguleren. Deze crème voor hals en decolleté wordt snel opgenomen en zorgt dat de huid steviger aanvoelt.

€ 55

Koop nu


Clarins – Gel Buste Super Lift

Bust Beauty Extra-Lift GelBust Beauty Extra-Lift Gel van Clarins is een verfrissende gel die je decolleté en borsten direct een ‘lift’ geeft. Het collageen stimulerende sterappelextract helpt bij het verstevigen, vormen en zacht maken van de huid. De gel zorgt voor langdurige stevigheid van je borsten en decolleté.

€ 65

Koop nu


Sisley – Creme Pour Le Cou

sisley creme pour le couSisley Creme Pour Le Cou is een luchtige en romige crème die met de huid versmelt. Het maakt een langdurige massage van de hals mogelijk. Bij regelmatig gebruik wordt de huid steeds steviger en worden de lijntjes en rimpels verminderd. Hij is prijzig maar zuinig in gebruik.

€ 153

Koop nu


Vichy – Neovadiol Phytosculpt dagcrème voor hals en kaaklijn

vichy neovadiol phytosculpt dagcreme voor hals en kaaklijnVichy Neovadiol Phytosculpt dagcrème is een innovatieve en populaire huidverzorging onder vrouwen tijdens en na de overgang. Deze dagcrème verstevigt de hals en gezichtscontouren binnen mum van tijd. De crème smelt wanneer deze in contact komt met de huid. Hierdoor kan de crème goed ingemasseerd worden. Wordt goed opgenomen door de huid en voelt niet-vettig en niet-kleverig aan. Wanneer de balsem is afgekoeld, transformeert deze in een fijn filmpje dat de huid lift en verstevigt. De huid voelt direct gehydrateerd en vol aan. 

€ 40

Koop nu


Behandelingen voor rimpels in je decolleté

Wanneer het je met een crème niet lukt om je hals en decolleté te verstrakken, kun je overwegen een behandeling te ondergaan. Een behandeling voor je decolleté kan je helpen om rimpels te verfijnen, pigmentvlekken te verminderen en de huid te verstrakken.

Profhilo® body

Profhilo® body is een relatief nieuw middel, een skinbooster op basis van hyaluronzuur en is 100% natuurlijk. Het maakt de huid steviger en voedt de huidcellen van binnenuit. Profhilo® is erg succesvol gebleken bij de behandeling van decolletérimpels. Profhilo® is in tegenstelling tot een filler geen vulmiddel. Profhilo® stimuleert de collageenproductie van de huid en zorgt zo voor versteviging van de huid. Meestal zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig. Het resultaat is pas na een tijdje zichtbaar.

Fillers tegen decolleté rimpels

Het effect het opvullen van decolleté met fillers is direct zichtbaar en ziet er heel natuurlijk uit. De fillers maken de huid gladder en zorgen ervoor dat de rimpels verdwijnen. Het resultaat van fillers houdt tot twaalf maanden aan. Het is mogelijk de behandeling daarna te herhalen.

Ultherapy®

Ultherapy® is een effectieve behandeling met ultrasoundenergie om rimpels in het decolleté te verwijderen. De geluidsgolven dringen tot in de diepste huidlaag door en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Met Ultherapy® kun je rimpels in je decolleté verwijderen of verminderen zonder injecties of laserbehandeling. Met deze behandeling krijg je op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk. Over het algemeen is er slechts één behandeling nodig en je kunt direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten.

Forever Young BBL

Een Forever Young BBL behandeling is een behandeling die de veroudering van de huid vertraagt. Deze revolutionaire behandeling maakt gebruik van lichtenergie en reactiveert de aanmaak van collageen, elastine vezels en hyaluronzuur door middel van licht-energie. Naast vertraging van het verouderingsproces, verwijdert of vermindert het de zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne rimpeltjes en lijntjes, onregelmatige of vlekkerige huid, pigmentvlekken, grove poriën, roodheid (rosacea) en gesprongen bloedvaatjes (couperose).

Related Posts