Gespleten haarpunten kun je verdoezelen door er vaseline of een ander vet goedje in te smeren. Gespleten haarpunten kun je ook zelf bijknippen. Dit doe je door het in strengetjes te draaien en het haar dat eruit springt af te knippen.

De werking van een masker kan versterkt worden door een laag plastic folie over het haar aan te brengen. Laat het vervolgens 10 minuten zitten, het masker kan dan nog beter zijn werk doen.

Droog en beschadigd haar kun je versterken door meer ijzer en vitamine A en B in te nemen. Vitamine B5 is de enige vitamine die door het haar van buitenaf wordt opgenomen.

Wanneer het haar na het wassen ruw aanvoelt wil dit zeggen dat de shampoo die je gebruikt te agressief is voor het haar. Je kunt beter een andere shampoo gebruiken.

Net als de huid kan ook je haar beschadigen door de zon. Je kunt je haar beschermen door iets vets in je haar te smeren of het haar goed af te dekken met bijvoorbeeld een shawl.

Als je na het douchen je haren uitspoelt met koud water sluit dit de schubben van het haar. Hierdoor krijgt het haar een mooie glans.

Het uitspoelen van het haar heeft meer tijd nodig dan het wassen van het haar. Shampoo resten maken je haar dof, je haar is moeilijker te stylen en wordt eerder vet.

Het is niet goed voor je haar om vaak een elastiekje te dragen. Een elastiekje kan het haar door de wrijving beschadigen. Vooral als het haar nog nat is kan dit schadelijk zijn voor het haar omdat het haar op dit moment extra kwetsbaar is. Elastiekjes zonder ijzeren randje of een Invisibobble kunnen hierbij helpen.

Vermijdt borstels en kammen met scherpe randen, deze beschadigen je haar. Investeer in een goede borstel en koop er het liefst een met natuurhaar om beschadigingen aan het haar te voorkomen.

Extensions zijn makkelijker uit het haar te verwijderen met een beetje olie. De olie zorgt ervoor dat de lijm eerder loslaat. De olie kun je weer uit het haar verwijderen door je shampoo te mengen met afwasmiddel.

nanoil haarmasker

Verzorg je haar na het wassen altijd met een haarmasker, bij voorkeur een masker met keratine. Wij hebben goede ervaring met het keratine haarmasker van Nanoil. Dit haarmasker bevat de krachtige combinatie van keratine en panthenol. Keratine staat al jaren bekend als de beste ingredient om je haar te verbeteren en is in staat je haar van binnenuit weer op te bouwen. Panthenol zorgt ervoor dat je haar goed gehydrateerd blijft en zorgt ervoor dat je haar veerkrachtig wordt.

Het masker versterkt zwak of beschadigd haar. Het masker ruikt niet alleen lekker, het zorgt ervoor dat jouw haar langdurig gehydrateerd en gevoed wordt en zorgt voor intensieve reparatie.  Door het gebruik van dit masker is je haar zijdezacht, glanst het als nooit tevoren en is het meteen beschermd tegen haarbreuk en voor schadelijke invloeden van buitenaf. Je haren worden van binnenuit herstelt. De producten van Nanoil zijn 100% geïnspireerd door de natuur en bevatten geen parabenen en kleurstoffen. Ze maken enkel gebruik van de beste ingrediënten. Het haarmasker kost slechts € 11,-. Klik hier om het masker direct aan te schaffen.

 

 

 

 

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email