Home Algemeen Lanluma behandeling

Lanluma behandeling

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Lanluma is een collageen stimulerende injecteerbare filler die zowel op het gezicht en het lichaam gebruikt kan worden. Lanluma stimuleert de productie van collageen en zorgt voor een natuurlijk uitziend resultaat. De resultaten verschijnen binnen 2 tot 3 maanden, naarmate het collageen zich opbouwt. De resultaten zijn tot 2 jaar zichtbaar.

Hoe werkt Lanluma?

Lanluma is een injecteerbaar poly-L (PLLA) collageen stimulerend middel. Het activeert natuurlijk collageen op 2 manieren:

 1. Verbetert de contouren en voegt volume toe aan zowel het gezicht als het lichaam.
 2. Creëert een jeugdigere uitstraling door het lichaam te helpen om fijne tot diepe gezichtslijntjes op een natuurlijke manier te corrigeren.

Lanluma is geschikt voor het vergroten van het volume, het verbeteren van contouren en het corrigeren van huidaandoeningen.

Lanluma voor het gezicht

Lanluma kan worden ingezet om de ouderdomsverschijnselen in het gezicht te verminderen. Het verfijnt fijne lijntjes en voegt volume toe aan het gezicht doordat de productie van collageen wordt gestimuleerd. De gebieden van het gezicht die met Lanluma kunnen worden behandeld zijn:

 • Wangen
 • Kin
 • Kaaklijn
 • Neus-lippenplooi
 • Slapen
 • Gebied met littekens

Lanluma voor je billen

Lanluma verbetert de rondingen en contouren van je lichaam en zorgt voor gladde en perzikvormige billen. Het stimuleert de aanmaak van collageen in diep weefsel, voegt volume toe. Het kan je billen op de volgende punten corrigeren of verbeteren:

 • Verbetert de rondingen in het geval van platte of slappe billen.
 • Zorgt voor een strakkere huid en betere textuur van de billen.
 • Kan helpen om cellulitis en kuiltjes in de billen te verminderen.
 • Verbetert de vorm en het volume van de billen.

Hoe ziet een Lanluma behandeling eruit?

Lanluma wordt met een naald of canule in het lichaam geïnjecteerd. Vervolgens gaat het van binnenuit werken en stimuleert het de productie van collageen. De behandeling wordt onder lokale verdoving uitgevoerd en is vrijwel pijnloos.

Wat is het verschil tussen Lanluma en fillers?

Lanluma is niet te vergelijken met een filler, want het is niet bedoeld om gebieden op te vullen, zoals bij fillers wel het geval is. Bij Lanluma werken de PLLA-deeltjes diep in de huid om de aanmaak van collageen te stimuleren. Hierdoor is het resultaat langdurig en tot 2 jaar zichtbaar.

Waar kan Lanluma gebruikt worden?

– Gezicht
– Handen
– Vergroting en modellering van de billen
– Dijen en cellulitis
– Armen
– Decolleté en hals

Hoe vaak moet je een Lanluma behandeling ondergaan?

Afhankelijk van het gebied en de persoonlijke voorkeur zijn er 1 tot 3 behandelingen voor het gezicht nodig en 2 tot 4 behandelingen voor het remodelleren van de billen. Na de behandeling is het resultaat na 2 tot 3 maanden zichtbaar.

Related Posts