De vintage limited pink edition van ghd (good hair day) heeft dit seizoen een make-over gekregen. ghd limited Vintage Pink edition is een ware must have voor jouw kaptafel. De retro collectie bestaat uit een föhn, stijltang en borstel.

ghd-fohn-vintage-pink

Vintage pink ghd Air
De ghd Vintage Pink Air is een professionele föhn waarmee je je haar supersnel kunt drogen door de ultrasterke motor. Een absolute must have voor je kaptafel en je haar. De vintage pink edition is een lust voor het oog. Door de geavanceerde ionen technologie hou je de vochtbalans in het jaar op peil, zodat je kroezen en statisch haar voorkomt. Creëer gemakkelijk de mooiste en meest gestroomlijnde kapsels met veerkracht en volume, in de helft van de tijd.
Prijs: € 145,-
bestellen

 

ghd-vintage-pink-stijltang

Vintage pink ghd V styler
De ghd Vintage Pink Styler stijltang heeft al vele awards gewonnen. Door de geavanceerde keramische platen, in combinatie met de zachte zwevende bladen, kun je alle haartypen en lengtes makkelijk en snel glad en glanzend krijgen. Mix golven en krullen voor de leukste zomerlooks, makkelijk te maken dankzij de afgeronde bladen van deze stijltang. De hittebestendige hoes en de slaapmodus maken deze stijltang de perfecte styler voor glad haar en krullen.
Prijs: € 199,-
bestellen

 

ghd-paddle-brush-pink
Vintage pink ghd paddle brush
De perfecte borstel voor het ontwarren, gladstrijken, temmen en föhnen van jouw haar. Maak je haar controleerbaar en gebruik de Vintage Paddle Brush bij het drogen van je haar.
Prijs: € 30,-
bestellen

 
 
Gebruik de kortingscode CHOOSEWOB voor 7% korting op de gehele webshop van Worlfofbeauty.nl. Geldig tot en met 31 oktober 2015.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email