Paula’s Choice is het huidverzorgingsmerk van Paula Begoun. Zij is in Amerika bekend als de ‘Cosmetic Cop’ en is expert op het gebied van cosmetica ingredienten. Naast huidverzorging begint dit merk zich steeds meer te richten op make up. Dit resulteert in kwalitatief goede make up producten voor een goede prijs.

Deze maand lanceert Paula’s Choice maar liefst 3 nieuwe make up producten. Een contour palette, mascara en een nieuwe gloss.

Make up paula's choice

Paula’s Choice Blush It On Contour Palette
Contouring is helemaal hot, vooral in Amerika. Je ziet dan ook met name Amerikaanse merken met contour palette’s komen. Deze Contour Palette van Paula’s Choice bevat zes sprankelende, natuurlijke kleuren om je teint te laten spreken. Met deze kleuren kun je diepte in je gezicht aanbrengen en je sterke punten naar voren laten komen. De zijdeachtige bronzer kun je gebruiken om je gezichtscontouren extra te benadrukken. De highlighter zorgt voor stralende accenten en een optisch liftend effect voor je oogopslag. De blusher breng je als laatste aan voor een gezonde kleur.

Prijs € 39.50

Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara
De FANtastic Lash Mascara van Paula’s Choice is een langhoudende, wimperverlengende mascara, die de wimpers perfect van elkaar scheidt en ze vervolgens extra veel volume en lifting geeft. De mascara zorgt voor een subliem waaiereffect zonder de vorming van klontjes, vegen of vlekken. Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara heeft een flexibel rubberen borsteltje, dat ieder wimperhaartje zachtjes en moeiteloos oppakt en royaal bedekt met mascara. De mascara bevat vele verzorgende ingrediënten zoals onder andere bijen- en rijstzemelwassen, olijfolie, de vitaminen C en E en Provitamine B5 en zorgt voor gezonde, sterke en mooi verzorgde wimpers.

Prijs € 15.90

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40 in twee tinten
Perfect voor de zomer. Glosse en bescherming in 1 product. Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lip Gloss met SPF 40 is een rijke, hydraterende lipgloss die de lippen de hele dag zacht en soepel houdt en ze perfect hydrateert. De lippen worden lekker zacht door werkstoffen zoals kokosolie, antioxidanten waaronder de vitaminen A en E en adenosine. Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40 voelt niet plakkerig of vet aan. De zachte gloss is verkrijgbaar in een transparante en transparant roze tint. PF 40 beschermt de kwetsbare huid van de lippen tegen zonneschade en helpt vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.

Prijs € 23.90

Bekijk alle producten van Paula’s Choice

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email