Home Make up Beste wenkbrauwpotlood

Beste wenkbrauwpotlood

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wij geven je graag advies over het beste wenkbrauwpotlood. Wenkbrauwen zijn hip en mogen opvallen anno 2020. Nu zijn er maar weinigen onder ons die uit zichzelf mooie volle en strakke wenkbrauwen hebben. We halen dus alles uit de kast om ze vorm, extra definitie en kleur te geven. Kijk mee met ons lijstje van beste wenkbrauwpotloden.

5 x het beste wenkbrauwpotlood

1. ANASTASIA BEVERLY HILLS – BROW DEFINER

 

anastasia brow definerHoe kan het ook anders, Anastasia is al jaren lang de wenkbrauwen goeroe van Beverly Hills. Ze is maar liefst 2 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit wenkbrauwpotlood. Doordat de punt in een soort rechte driehoek loopt, kun je met dit potlood perfect wenkbrauwen nabootsen. Je brengt hem als het ware in streepjes aan. Voor een natuurlijk effect! 

€ 29

Koop nu


2. CHANEL – SOURCILS WENKBRAUWPOTLOOD

chanel wenkbrauwpotloodDit wenkbrauwpotlood geeft een mooie poederachtige beetje matte finish. Het is een ideaal potlood om je wenkbrauwen mee in te kleuren en te definiëren. Aan de achterzijde zit een borsteltje om je wenkbrauwen te kammen en in model te brengen. De kleuren zijn heel mooi en komen heel natuurlijk over.

€ 27

KOOP NU


3. DELILAH – BROW LINE

 

delilah wenkbrauwpotloodDit is het ideale wenkbrauwpotlood voor de perfectionisten onder ons. Het potloodje in namelijk van een minuscuul klein formaat. Je kunt het potlood gebruiken om je hele wenkbrauwen mee in te kleuren, maar het is ook ideaal om eerder ingekleurde wenkbrauwen te perfectioneren. Iedereen met oog voor detail zal verliefd worden op dit potlood. Met name de kleur Ash is heel mooi voor blonde vrouwen.

€ 25

Koop nu


4. MAC – EYE BROWS STYLER WENKBRAUWPOTLOOD

Mac wenkbrauwpotloodMet dit wenkbrauwpotlood van MAC breng je jouw wenkbrauwen makkelijk in model. Je hoeft het potlood niet te slijpen dus het gaat prima mee in je tas. Het blijft de gehele dag goed zitten en kunt op een natuurlijke manier de wenkbrauwen wat bijtekenen op plekken waar weinig haartjes zitten. Het werkt snel en precies en de punt blijft heel mooi klein en scherp.

€ 19

Koop nu


A girl is not complete without her brows

Kan ik een oogpotlood gebruiken als wenkbrauwpotlood?

Nee, wanneer je een oogpotlood gaat gebruiken in plaats van een wenkbrauwpotlood blijft het veel minder goed zitten. Een wenkbrauwpotlood is veel minder vet dan een oogpotlood en blijft daardoor beter op zijn plaats.

Hoe kun je een wenkbrauwpotlood het beste aanbrengen?

Je kunt een wenkbrauwpotlood op verschillende manieren aanbrengen:
1) Je tekent een kader om de wenkbrauwen en kleurt deze daarna in. Dit zorgt voor een scherpe lijn rondom de wenkbrauwen. Voor een natuurlijke look sla je deze stap over.
2) Je kleurt de wenkbrauwen in met het potlood, dit is de meest eenvoudige manier
3) Je zet kleine streepjes in de richting van de haren mee. Dit is de meest natuurlijke manier. Zorg ervoor dat de punt van het wenkbrauwpotlood goed geslepen is met een goede puntenslijper voor het beste resultaat.

Wat is het verschil tussen een wenkbrauwpotlood en een wenkbrauwpoeder?

Het is voor iedereen verschillend wat diegene het fijnste vind, een potlood of een poeder. Het voordeel van een potlood is dat je heel secuur te werk kan gaan. Een ander voordeel van een wenkbrauwpotlood is dat je met het potlood fijne lijntjes kan zetten om de haartjes te imiteren. Het fijne van een wenkbrauwpoeder is dat je hiermee de wenkbrauwen veel makkelijker inkleurt. Veel vrouwen gebruiken een potlood en poeder in combinatie met elkaar.

Related Posts