Ja het is weer zomer en we willen weer goed voor de dag komen met een ‘sun kissed’ skin. Pupa Milano komt met Like a Doll Golden Infusion en geeft je een gezonde, natuurlijke, stralende gloed met een geweldig ‘Golden flow’ effect.

Pupa Like a Doll Golden Infusion bevat een mix van ultra glanzende parels die zorgen voor een stralend resultaat. Een zachte poeder die de huid laat spreken door de juiste delen te accentueren. Deze highlighter zorgt voor de weerkaatsing van het licht en geeft een stralende finish aan de huid. Door de zijdezachte structuur is het poeder gemakkelijk aan te brengen op de huid en gemakkelijk te blenden. Pupa Like a Doll Golden Infusion kan ook als bronzer worden gebruikt om diepte in het gezicht te creëren.

Pupa Like a Doll Golden Infusion bevat een subtiele geur van witte bloesem in combinatie met citrus bloemblaadjes. Gouden micro-parels zorgen voor een lichtgevend gouden effect. De zachte poeders zorgen voor een natuurlijke en gezonde uitstraling.

Pupa Golden Infusion benadrukt de verschillende kanten van het gezicht. Het poeder geeft een prachtige gouden gloed. Breng Pupa Like a Doll Golden Infusion aan op de wangen, jukbeenderen en op de brug van je neus voor een heerlijk zomers tintje.

Like a Doll Golden Infusion is verkrijgbaar in de twee tinten Golden en Bronze
Prijs € 24.75

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email