Home Gezichtsverzorging Top 5 beste vitamine C serum

Top 5 beste vitamine C serum

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Het wordt steeds populairder om bepaalde skincare ingrediënten los van elkaar te gebruiken in de vorm van een serum, zoals een vitamine C serum. Met een vitamine C serum kun je de productie van collageen stimuleren en daardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Dit maakt vitamine C een populair ingrediënt op het gebied van anti aging.

Naast de anti aging werking van Vitamine C helpt het de huid op te lichten en te egaliseren. Dit komt doordat het de productie van melanine afremt. Heb je last van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of hyperpigmentatie, dan is het zeker de moeite om dit ingrediënt toe te voegen aan jouw skincare routine.

Vitamine C serum top 5

Novexpert – Vitamin C

Novexpert vitamin cHet vitamine C serum van Novexpert 100% biologisch afbreekbaar en bevat maar liefst 25% gestabiliseerde vitamine C. Het olievrije serum heeft een luchtige textuur en zorgt voor een stralende huid. Deze collageen booster biedt een krachtige anti-rimpelverzorging. Het serum voorkomt hyperpigmentatie en blijft 9 uur actief.

€ 60

Koop nu


Mario Badescu – Vitamine C serum

Mario badescu vitamine c serumDit krachtige Vitamin C Serum van Mario Badescu wordt snel door de huid opgenomen en verheldert doeltreffend een oneffen teint. Het vitamine C serum vermindert de zichtbare tekenen van veroudering. Een mengsel van vitamine C, collageen en natriumhyaluronaat zorgen ervoor dat rimpels en oneffenheden verminderd worden. Voor een zachte, strakke en egale huid. Geschikt voor alle huidtypen.\

€ 49

Koop nu


Arganicare – Vitamin C Anti-Aging

vitamin c serumDit Vitamine C Anti-Aging Serum van Arganicare helpt de tekenen van veroudering te corrigeren, je huid intensief te voeden en te revitaliseren. Het serum bevat een in olie oplosbare vorm van vitamine C, deze doordringt het celmembraan en zorgt voor gerichte afgifte van vitamine C waardoor de natuurlijke balans van de huid wordt behouden. De formule met een mix van peptiden en antioxidanten is erop gericht de rijpere huid te herstellen, te versoepelen en de huid steviger en gladder te maken.

€ 16

Koop nu


La Roche-Posay Pure Vitamine C10 Serum

la roche posay pure vitamine c10 serumLa Roche-Posay Pure Vitamine C10 Serum helpt rimpels en fijne lijntjes tegengaan en geeft de huid een stralende gloed. Het serum heeft een lichte, snel-absorberende textuur en fluweelachtige, niet-vettige finish die zelfs geschikt is voor een gecombineerde huid.

€ 45

Koop nu


Madara – Vitamine C Concentraat

Madara vitamin CDit serum geeft je huid een mooie glow. De combinatie van ferulinezuur en vitamine C+E pakken de zichtbare tekenen van veroudering aan zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en verlies van elasticiteit. Ferulinezuur verstevigt de huid en versterkt de bescherming van de huid tegen schade door vrije radicalen. De combinatie van vitamine C en E lichten de teint op en egaliseren de huid.

€ 43

Koop nu

Helpt vitamine C tegen de zon?

Vitamine C heeft een fotoprotectieve werking, dat wil zeggen dat het de huid kan beschermen tegen de effecten van UV straling. Het biedt geen volledige bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Vitamine C kan door uv-straling veroorzaakte oxidatieve schade in de huid voor een gedeelte opvangen. Vitamine C kun je niet als enige of volledige bescherming tegen UVA/UVB stralen gebruiken. wel wordt Vitamine C soms gebruikt voor de ondersteunende werking in een zonnebrandmiddel.

Waar moet je op letten bij het gebruik van vitamine C?

Vitamine C kun je beter niet combineren met het gebruik van retinol producten. De combinatie kan ervoor zorgen dat je huid rood oen geïrriteerd raakt of gaat vervellen. Ook kan de huid gevoeliger worden voor de zon.

Wanneer je een vitamine c serum in de ochtend gebruikt, gebruik dan daarna altijd een product met een hoge SPF.

Related Posts