Home Haarverzorging Beste droogshampoo

Beste droogshampoo

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zoek naar de beste droogshampoo? Wij helpen jou graag verder. De belangrijkste reden om droogshampoo te gebruiken is om het haar minder vaak te hoeven wassen. Elke keer als je je haar wast raakt het haar beschadigd. Hoe minder jij je haar wast, hoe beter voor je haar. Droogshampoo zorgt ervoor dat jij je haar minder vaak hoeft te wassen.

De beste droogshampoo anno 2023

Wella Professionals – EIMI dry me

wella eimi droogshampooDeze droogshampoo van Wella geeft je haar een volume boost en maakt het minder vet. De spray is erg goed te verdelen, laat geen witte waas achter en ruikt erg lekker. Als je heel vet haar hebt dan moet je niet verwachten dat deze spray al dit vet er uit haalt, het is meer een prima opfrisbeurt tussen het wassen door. Geen vervanging om je haar niet te wassen. Je stelt het wassen echter wel uit met deze spray.

€ 17

Koop nu


Living proof – Perfect hair day dry shampoo

Living proof droogshampooDeze shampoo reinigt je haar zonder een residu in het haar achter te laten. Je sprayt het in je haar, laat het even zitten en kamt het daarna uit. Na het gebruik van deze droogshampoo kan je haar er weer 2 dagen mee door. Je haar blijft lekker fris. Deze droogshampoo is een aanrader als je extra veel volume wilt. 

€ 32

Koop nu

 


Morroccanoil – Dry shampoo

Moroccanoil Dry ShampooDeze droogshampoo is verkrijgbaar in light en dark en daarmee goed afgestemd op je haarkleur. Deze droogshampoo laat geen laagje in je haar achter. Na gebruik ziet je haar er direct frisser uit. Hij ruikt ook heel lekker dus dat maakt de opfrisbeurt compleet. Gaat je op zeker vele wasbeurten besparen. Verkrijgbaar in een handig tas formaat zodat je hem overal mee naar toe kan nemen.

€ 13

Koop nu


Davines – More inside hair refresher

davines-more-inside-hair-refresherDeze droogshampoo verfrist je haar en zorgt ervoor dat je de wasbeurt voorlopig kan uitstellen. Geeft je haar een heerlijke frisse geur. Deze droogshampoo is niet gericht op volume, dus als je geen volume wenst is dit de droogshampoo voor jou. De producten van Davines zijn cruelty free, vegan en vrij van parabenen en sulfaten.

€ 25

Koop nu


Sebastian – Drynamic

Sebastian DrynamicDrynamic zorgt ervoor dat jouw haar weer lekker fris aanvoelt en goed in model blijft zitten. Ideaal voor vrouwen met een druk leven die niet altijd tijd hebben om hun haar te wassen. Zorgt ervoor dat het haar wat stugger aanvoelt en geeft op deze manier ook volume aan het haar. 

€ 33

Koop nu


Hoe werkt een droogshampoo?

De reden om je haar te wassen is vaak dat het haar vet wordt bij de aanzet. Droogshampoo hecht zich aan dit vet en wanneer je het even later uitkamt verwijder je dit vet. Hierdoor kun je dus langer wachten met het wassen van jouw haar. Een bijkomend voordeel is dat droogshampoo ook voor meer volume zorgt.

Hoe gebruik je een droogshampoo?

Een droogshampoo breng je aan op droog haar bij de haaraanzet. De beste afstand is ongeveer 20-30 cm. Verdeel de droogshampoo vervolgens met je vingertoppen door het haar. Wacht 1-3 minuten zodat de droogshampoo zijn werk kan doen. Vervolgens kam je de droogshampoo uit je haar.

Waar moet je op letten bij een droogshampoo?

Droogshampoo zorgt er ervoor dat de natuurlijke vetten van je haren en je hoofdhuid worden verwijderd. Je moet oppassen dat je dit niet al te vaak doet en voor een lange periode. Wanneer je hoofdhuid te schoon wordt gaan de talgkliertjes ervoor zorgen dat er extra talg wordt aangemaakt. Hierdoor krijg je eerder vet haar. Het is daarom belangrijk om een goede droogshampoo te gebruiken. Het beste gebruik je een droogshampoo pas na een paar dagen na het wassen van het haar.

Related Posts