Home Haarverzorging De beste fohnborstel

De beste fohnborstel

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wij helpen jou in de zoektocht naar de beste fohnborstel. Een goede föhnborstel zorg je ervoor dat je haar er net zo uit ziet als wanneer je bij de kapper vandaan komt. Een goede föhnborstel bespaart je tijd, zorgt ervoor dat het haar lang in model blijft en zorgt er daarnaast voor dat je haar veel minder pluist.

Met een föhnborstel kun je niet alleen je haar drogen, maar ook in model brengen. Voordat je jouw haar in model brengt is het belangrijk om een goede bescherming aan de brengen in je haar zodat je jouw haar zo min mogelijk beschadigd. Bij sommige föhnborstels kun je de temperatuur aanpassen en bij andere niet. Voor fijn haar heb je minder hitte nodig bij de styling. Zorg er altijd voor dat je een zo laag mogelijke temperatuur gebruikt.

De beste fohnborstels

GHD – GLIDE HOT BRUSH

GHD glide hot brushDe nr. 1 voor mooi glad, smooth en soft haar zonder pluis. Heb je een slag of krul in je haar dan tover je het met deze föhnborstel om een zijdezacht glanzend glad en stijl haar. Ook fijn om eerder gestyled haar weer op te frissen na een wilde nacht.

€ 150

Koop nu


DIVA – WARMTEBORSTEL

Diva warmteborstelDeze warmteborstel is verkrijgbaar in 30 en 40 mm. Als jouw haar snel pluist krijg je het direct onder controle met deze warmteborstel. Let op: hij blaast geen lucht, het is dus een borstel die warmte geeft en op deze manier je haar in model brengt. Je moet dus eerst je haar drogen. De warmteborstel is snel op temperatuur, hij is wel best zwaar.

€ 89

Koop nu


BABYLISS PRO – TITANIUM TOURMALINE PULSE AIRSTYLER 

Babyliss fohnborstelMet deze föhnborstel draai je binnen een handomdraai een mooie krul in je haar en kun je het haar perfect stylen. Een goed product voor een lage prijs.

€ 53

koop nu


 

BABYLISS PRO – ROTATING HOT AIRSTYLER 

Babyliss fohnborstelMet deze ronddraaiende föhnborstel kom je nooit meer handen tekort tijdens jouw blow-dry. De borstel beweegt zowel naar links als rechts. Zorg ervoor dat de plukken niet te groot zijn. Droogt en styled je haar snel.

€ 62

koop nu


REMINGTON – KERATIN PROTECT HEATED BARREL BRUSH

Remington CB8338 Keratin Protect KrulborstelDeze warmteborstel van Remington blaast geen warme lucht. Met deze borstel breng je reeds gedroogd haar in model. Door de coating van keratine geeft deze warmte borstel een mooie glans aan je haar. Hij heeft maar liefst 5 verschillende standen waarmee je de temperatuur kunt instellen.

€ 50

 


MAX PRO – MULTI AIRSTYLER

Max pro multi styler

Dit is een zeer complete stylingtool met 2 verschillende ronde borstels. Je kunt het zien als een föhn met verschillende opzetstukken. De platte borstel is voor stijl haar en de ronde geven volume en een mooie krul aan je haar.

€ 80

Koop nu


 

Op lange termijn is het belangrijk om te kijken of de borstelharen of pinnen niet beschadigd zijn. Is dit het geval dan kunnen ze namelijk ook jouw haar beschadigen. Verwijder de haren altijd voortijdig van de borstel, wanneer er teveel haren op de borstel blijven zitten kan de warmte borstel of fohn oververhit raken en daardoor kapot gaan.

Als je genoeg tijd hebt, probeer dan je eigen haar zoveel mogelijk aan de lucht te laten drogen. Gebruik anders eerst een föhn om ervoor te zorgen dat je haar niet super nat is. Wanneer je haar te nat is, raakt het haar namelijk veel eerder beschadigd.

Wat is het verschil tussen een warmteborstel en een fohnborstel?

Een warmteborstel is een borstel die je haar styled met gebruik van warmte. Een fohnborstel maakt niet alleen gebruik van warmte maar blaast ook warme lucht. Met een fohnborstel kun je ook je haar drogen en stylen. Met een warmteborstel kun je je haar alleen stylen.

Yummygums Hair

Related Posts